2777
2789
عنوان

ایده معنویی 🥰🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 33 پست

#باطل_کردن_سحر

خب بچه ها شبتون بخیر حالا راه حل بر طرف کردن سنگینی از خودتون و خانوادتون و خونه های قشنگتون

خب راه های زیادی هست ولی من چندتا از بهترین و مجرب ترین هاشو میگم

ولی قبل همه اینها اگر تو خونتون دعایی دارین حتما بندازینش اب روان

اولین اونها خوندن سوره جن هستش سه شب متوالی به حالت زمزمه سوره جن رو بخونید
البته که من هر چی بگم از خواص این سوره کم گفتم از چشم زخم جلوگیری میکنه باعث بهبود روابط خانوادگی تون میشه  وسواس فکری اضطراب رو خوب میکنه ترس رو از بین میبره به خصوص اونا که از تنهایی خیلی میترسن و مداومت روی خوندن این سوره خیلی خوبه

دومیش ۴ قل  و ایت الکرسی سوره جن+۱۰ مرتبه ایه ۳۳ سوره الرحمن  و ۱۹  مرتبه بسم الله الرحمن الرحیم  رو روی مقداری سرکه و اب  یا اب و نمک   میخونید بعد خلاف عقربه های ساعت چهار گوشه خونت میریزی زمانشم از جمعه غروبه تا یک شنبه ظهر

خوندن زیاد سوره فلق و ناس و ایات ۵۵ و ۵۴ و ۵۶ سوره اعراف

«حاج شیخ عباس قمی در كتاب مفاتیح الجنان از امیرالمۆمنین علی علیه السلام نقل نموده است
كه جهت باطل كردن سحر این جملات را بنویسید و همراه خود داشته باشید یا داخل خونه بزارید که خیلی مجربه

«بِسمِ الله وَ بِالله، بِسمِ الله وَ ما شاءَالله، بِسم الله لاحَولَ ولاقُوّه الا بالله، قالَ موسی ما جِئتُم بِه السِّحرُ اِنَّ اللهَ سَیُبطِلُهُ اِنَّ اللهَ لا یُصلِحُ عَملَ المُفسِدینَ، فَوَقَعَ الحَقُّ و بَطَلَ ما كانُوا یَعمَلونَ فَغُلِبوا هُنالِكَ وَانقَلَبُوا صاغِرینَ»

حموم با نمک دریا هم خیلی خوبه گذاشتن نمک دریا  و سنگ نمک هم داخل خوبه

Join 👇
@jazbehasti

سلام مروارید عزیزم لطفاً این متن رو بزار تا دوستان استفاده کنند
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈
📢📢📢📢برای موفقیت در زندگی و رفع مشکلات تان بنابر ماه تولد خود نکات زیر را مطالعه کنید
به عنوان مثال مرداد ماه ، فردی که متولد مرداد است باید در زندگی خود خشوع و فروتنی داشته باشد ، سوره الرحمن را زیاد بخواند و هر روز ۱۰۰ مرتبه صلوات بفرستد تا در زندگی اش به موفقیت و عزت دست یابد و به همین صورت نیز ماه های دیگر ...

متولدین فروردین : خواندن آیت الکرسی + سوره کهف + 100صلوات
متولدین اردیبهشت : خواندن چهارقل + سوره یاسین + دو رکعت نماز حاجت در زمان گرفتاری
متولدین خرداد : استغفار کردن + خواندن سور ه حمد +چهارقل + صدقه دادن هر روزه
متولدین تیر : گذشت از خطاهای دیگران + خواندن سوره نباء + استعاذه + صدقه دادن هر روزه
متولدین مرداد : خشوع و فروتنی داشتن + خواندن سوره الرحمن + 100 صلوات
متولدین شهریور : صله ی رحم + خواندن سوره واقعه + صدقه دادن هر روزه
متولدین مهر : خواندن آیت الکرسی + سوره ملک + صدقه دادن هر روزه
متولدین آبان : استغفار کردن + خواندن سوره قریش + 100صلوات
متولدین آذر : خواندن آیت الکرسی + خواندن سوره زلزال + دو رکعت نمازحاجت در زمان گرفتاری
متولدین دی : گذشت و عطوفت داشتن + خواندن سوره تکویر + صدقه دادن هر روزه
متولدین بهمن : استغفار کردن + خواندن سوره قدر + 100صلوات
متولدین اسفند : خواندن آیت الکرسی + خواندن سوره شمس + صدقه دادن هر روزه
و اینکه اون دوستی که گفتن هر روز سوره قلم بخونیم عالی بود ممنون
و تجربه دیگه اینکه من تو دوران بارداری تقریبا هرروز 2یا3تا خرما می‌خوردم برای صبوری نوزاد عالیه و سوره والعصر هم تو بارداری هم الان میخونم واقعا فرزندم به قدری صبور شده که همه تعجب میکنن و الان هم هر روز سوره غاشیه رو میخونم برای گریه نوزاد
و تو ماه هفت هفتا سیب سرخ رو سوره مریم و یوسف و محمد رو خوندم اونم خیلی تاثیر داشت هم زیبایی هم آرامش هم وقار
برای حاجاتتون صلوات بفرستین
ازدعای خیرتون بی نصیب نزارید دوستون دارم
💖🅾💖
@ideahaye_banoo

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

#تجربه_بارداری_اعضا
🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃🎈🍃
✅سلام مروارید جون. اینجا ما رسمه یه سیب قرمزبرمیدارن روش سوره یوسف میخونن بعدمیدن زنی که بچه پسرمیخوادبخوره قبل ازسه ماهگی.قبل ازاینکه زن حامله دردش شروع بشه یه دوای خونگی داریم به اسم تاسوی یا روغنو که میدن بخوره تازودترزایمان کنه🌹🌹🌹🌹
💖🅾💖
@ideahaye_banoo

#ایده_معنوی_اعضا
🍃🍃🍃🙏🍃🍃🍃
حرفهای ستاره جونم♥️
من در جواب این خانم 19ساله که اختلاف زیادی باشوهرشون دارن مث من ياخانم هایی که گفتن بین خودشون و شوهرشون قهرودعواس یا کم محبتن این ایده هایی که خودم انجام دادمو میگم انجام بدن.
❤️برای زیادشدن محبت👇
یا حبیب 22مرتبه_ياودوود 1001مرتبه_ياشکور 41مرتبه_بسم الله نور 360مرتبه_ياعزيززهرا 360مرتبه_يامحمد یاعلی 360مرتبه_المجید 99مرتبه بعد نماز صبح(اگه همسرتون هست بخونيد و غیرمستقیم بهش فوت کنید وگرنه به نیت اسمش بخونيد يابه آب فوت کنید بديد بخوره)
❤️برای عاشق کردن همسر👇
سوره نمل آیه30و31_سوره قصص آیه10 را3بار بخونيد وبه غذا یا آب فوت کنید بدید بخوره.و  سوره حشر آیه6 اینم بخونيد 5بار بهش فوت کنید یا به آب تابخوره

❤️برای قهر و اشتي👇
سوره جمعه 5بار_سوره مزمل 3بار_ آیه 115سوره انعام 3بار  به نیت شخص بخونيد.

❤️برای بداخلاقی و تندخويي👇
آیه 115 سوره انعام 40بار به شیرینی یا چیز شیرین بخونيد و فوت کنید بدید همسر بخوره.  یا وقتی پیش طرف نشستی آهسته اسم (الولی)را زیاد بگو
.
❤️رفع کدورت👇
ياشکور 41 بار بخونيد به آب فوت کنید تابخوره.
اگ بین دونفر دشمنی و دعوا هست سوره معارج 80بار بخونيد.

❤️اسم (الشافع) راوقت خواب زیاد بگید باعث عشق ميشه

❤️مطیع کردن
161مرتبه (يامانع)بگيد

خانما من اینارو انجام دادم همشو میخوندم به آب و قند و شیرینی فوت میکردم میدادم بخوره جواب گرفتم شما هم انجام بدید ازته دل حتما جواب می گیرید.الهی همه به هرچی میخوایم برسیم🙏
💖🅾💖
@ideahaye_banoo