2777
2789
عنوان

کورتاژ طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 105 پست
بببین گلم، من چون لکه بینی بعد از پریود دارم، از روز ششم یکبار بعد از ظهرها تا سه روز(یعنی روز هشتم) ...

ممنون عزیزم ، الان شما با این روش دیگه لکه بینی نداری ؟ 

جالب اینجاست که من با اینکه پولیپم رفع شده الان باز لکه بینی دارم ، البته میگن چون حدود ۴ ماه مجسترول مصرف کردم هورمونهام بهم خورده ، فعلا باید صبر کنم 

بومادران رو هم امتحان میکنم ، فقط اینکه شما تا کی بومادران رو میخواهید مصرف کنید ؟ و سوال دیگه اینکه الان با این روش دیگه لکه بینی ندارید ؟ 

ببخشید که سوالام زیاد شد 

ریحانه جان من ی سوال بپرسم دوستم عمل فیبروم کرده فیبروم ۱۲ سانتی سابسروزال یعنی خارج رحمی میگفت خ ...

آره گلم، فیبرومهای اینترامورال و ساب موکوزال هستن که رحم رو بیشتر تحت تاثیر قرار میدن و عمل باز اگه قراره انجام بشه، ممکنه نقاهت بیمار طولانی تر بشه. البته خودت بهتر میدونی گلم که فیزیولوژی بدن ها متفاوته و آستانه تحمل درد هم یکسان نیست و صد البته دکتر حاذق هم که یه طرف قضیه اس.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ریحانه جان من ی سوال بپرسم دوستم عمل فیبروم کرده فیبروم ۱۲ سانتی سابسروزال یعنی خارج رحمی میگفت خ ...

اکثر عزیزایی که عمل فیبروم ساب سروز کردن میگن عمل سبکی داشتن، حتی علائمشون هم نسبت به بقیه سبکتره و اکثراً از روی بزرگ شدن شکمشون متوجه میشن.

ممنون عزیزم ، الان شما با این روش دیگه لکه بینی نداری ؟  جالب اینجاست که من با اینکه پولیپم رف ...

نه گلم، من فعلاً دیگه لکه بینی ندارم. الان پریود سومی هست که روزای آخرش، رومادران میخورم و از روز هشتم دیگه از لکه بینی خبری نیست.

با توجه به اینکه دکترم گفت فعلاً عمل اورژانسی نیاز ندارم و باهاش بسازم، میخوام ادامه بدم، چون عملاً در ماه فقط ۳روز و اون هم روزی یه بار میخورمش، نگرانی بابت اینکه بخواد اثر بدی رو بدنم بزاره، ندارم.

خواهش می کنم عزیز، امیدوارم که شما هم ازش نتیجه بگیرین، فقط یادتون باشه ۱۰دقیقه بیشتر تو فلاسک نمونه.

اگه فیبروم ساب سروز، اینترامورال نشده باشه، فکر نمی کنم جراح به رحم دست بزنه.

نه گلم، من فعلاً دیگه لکه بینی ندارم. الان پریود سومی هست که روزای آخرش، رومادران میخورم و از روز هش ...

ممنون که جوابم رو میدی ، پس فکر کنم من هم باید از پریود ماه بعد شروع کنم که از روز ششم به مدت ۳ روز بخورم چون پریود این ماهم دیگه تموم شده ، درسته ؟ 

ممنون که جوابم رو میدی ، پس فکر کنم من هم باید از پریود ماه بعد شروع کنم که از روز ششم به مدت ۳ روز ...

خواهش می کنم.

اگه شما هم لکه بینیت بعد از پریودِ، به نظرم نتیجه میده، البته نمی دونم حجم لکه بینی شما چه مقداره، انگار رو حجم کم جواب میده.

بهرحال امتحانش با این مقدار از مصرف، ضرری نداره.

موفق و سلامت باشین.

اگه فیبروم ساب سروز، اینترامورال نشده باشه، فکر نمی کنم جراح به رحم دست بزنه.

ممنون عزیزم بخاطر جوابت

فک کنم جراحی فیبروم اینترامورال یکم سخت تره چون توی تنه ی رحمه

منم از همین میترسم

راستی چ فرقی هست بین این دو سایز فیبروم ۶۰*۴۱

و ۶۰*۵۰*۵۱؟

آخه من دوجا سونو دادم

سایز دومی توی سونوی دیگه دیدم یکم نگران شدم

و البته توی دومی نوشته با تغییرات سیستیک!!!

این رو هم واقعا نمیفهمم

ببخشی عزیزم سوالام زیاد شد

ولی اگ اطلاعاتی داری راهنماییم کنی ی دنیا ممنون میشم🥺

ممنون عزیزم بخاطر جوابت فک کنم جراحی فیبروم اینترامورال یکم سخت تره چون توی تنه ی رحمه منم از همین ...

خواهش می کنم عزیز، متاسفانه منم اطلاعات زیادی ندارم چون خودم هم تازه چند ماهه که متوجه فیبروم و پولیپم شدم، اما بابت سایز فیبرومها که مربوط به دو جای مختلف هست زیاد نگران نباش و اون مرکزی که معتبرتره رو ملاک قرار بده، راجع به اصطلاح سیستیک هم متاسفانه اطلاعی ندارم ولی اگه میخوای خیالت راحت باشه یه سایتی هست به اسم نوبت دات آی آر، میتونی اونجا جواب سونویی رو که داری آپلود کنی و سوالت رو بپرسی، اکثراً چند تا دکتر جواب میدن. سعی کن سوالت رو یا صبحها ثبت کنی یا ۸شب به بعد، اینجوری زودتر جواب میدن.

موفق و سلامت باشی

خواهش می کنم عزیز، متاسفانه منم اطلاعات زیادی ندارم چون خودم هم تازه چند ماهه که متوجه فیبروم و پولی ...

ممنون عزیزم

خدا بهت سلامتی بده

فردا قراره برم پیش دوتا دکتر

ببینم نظرشون درمورد عمل چیه

دیگه خودمو کشتم با استرس این فیبروم لعنتی

ممنون عزیزم خدا بهت سلامتی بده فردا قراره برم پیش دوتا دکتر ببینم نظرشون درمورد عمل چیه دیگه خود ...

ان شاء الله خیره.

شما هم سلامت باشین.

امیدوارم دکترا بهترین تصمیم رو برای درمانتون بگیرن و به زودی نتیجه بگیرین. استرس هیچ کمکی نمی کنه عزیز من، سعی کنین رو خودتون کار کنین تا بتونین آرامش بیشتری داشته باشین، اینجوری بهتر با موضوع روبرو میشین.

ان شاء الله خیره. شما هم سلامت باشین. امیدوارم دکترا بهترین تصمیم رو برای درمانتون بگیرن و به زودی ...

ممنون عزیزم

زنده باشی❤️

ان شاالله شمام سلامت باشی

راستی رفتم پیش اون دوتا دکتر از دوتاشونم وقت عمل گرفتم

ولی باز موندم چکار کنم

دیگه رسما دارم دیوانه میشم🥺

ممنون عزیزم زنده باشی❤️ ان شاالله شمام سلامت باشی راستی رفتم پیش اون دوتا دکتر از دوتاشونم وقت عم ...

دور از جونتون، بین دو تا دکتر انتخاب کردن راحت تره تا اینکه بیشتر باشن، خودتون رو بسپرید به خدا و یکیشون رو انتخاب کنید و ان شاءالله عمل رو انجام بدید و راحت شین.

دور از جونتون، بین دو تا دکتر انتخاب کردن راحت تره تا اینکه بیشتر باشن، خودتون رو بسپرید به خدا و یک ...

سلامت باشی عزیزم

ولی تو برگه پذیرشی ک برا بیمارستان بهم داده نوشته رضایت بیمار جهت آشرمن، نازایی، آسیب ب لوله و تخمدانها گرفته شود🥺

نمیدونم اینو کجای دلم بزارم😵‍💫

سلامت باشی عزیزم ولی تو برگه پذیرشی ک برا بیمارستان بهم داده نوشته رضایت بیمار جهت آشرمن، نازایی، آ ...

زنده باشی عزیز

اینا روتینه گلم.

نگران هیچی نباش، کار به اونجاها اصلاً نمیکشه.

توکلت به خدا باشه.