2777
2789
عنوان

کورتاژ طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 104 پست
زنده باشی عزیز اینا روتینه گلم. نگران هیچی نباش، کار به اونجاها اصلاً نمیکشه. توکلت به خدا باشه.

قربانت عزیزم

ممنون از دلداریت

حالا فعلا مونده چکار کنم تصمیم گرفتن در این زمینه از کوه کندن سخت تره واقعا🙈

ان شاالله شماهم همیشه سلامت باشی❤️

خواهش می کنم. اگه شما هم لکه بینیت بعد از پریودِ، به نظرم نتیجه میده، البته نمی دونم حجم لکه بینی ش ...

سلام عزیزم لطف میکنی درخواست دوستی قبول کنی چندتا سوال دارم؟

منم مجردم و پولیپ دارم و میخوام هیسترو کنم خیلی نگرانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوبید شما پلیپ تون خوب شد میوم رو چکار کردید منم دوتاشو دارم و تازگی کیست اندومتریوما خم دراورد ...

سلام، سلامت باشید.

با میوم های زیادم میسازم فقط. بعد از دفع پولیپ ،علائم خاصی ندارم. سعی می کنم رو پاکسازی کبد کار کنم.

امیدوارم خدا بهتون سلامتی بده.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
سلام، سلامت باشید.با میوم های زیادم میسازم فقط. بعد از دفع پولیپ ،علائم خاصی ندارم. سعی می کنم رو پا ...

ممنون عزیزم 

فقط یه سوال دارم ازتون چجوری پلیپ تون دفع شد و چه اندازه بود؟بعدش مشکلی نداشتید دیگه لکه بینی هاتون قطع شد؟

ممنون عزیزم فقط یه سوال دارم ازتون چجوری پلیپ تون دفع شد و چه اندازه بود؟بعدش مشکلی نداشتید دیگه لکه ...

خواهش می کنم.

راستش رو بخواهید من اصلاً متوجه دفعش نشدم، خیلی عذر میخوام من قبلاً تو پریودهام دفع لخته داشتم، احتمالا پولیم هم تو پریود دفع شده، چند ماهی بود که دردهای جدیدی داشتم البته بین دو پریود درد داشتم مثل نیشگون گرفتن بود گاهی هم تا ۱۰ ثانیه طول میکشید ولی بعد از یه مدت دیدم دیگه لک بینی بعد از پریود ندارم چند ماهی گذشت تا دوباره یه ماه پریودم طولانی شد رفتم سونوی شکمی گفت پولیپ رو نمیبینم و دفع شده، از اون به بعد هر چند ماه یکبار تا دو سه روز بعد از پریود ممکنه لک بینی برام پیش بیاد چون من فیبروم ساب موکوزال هم دارم ولی اون درد نیشگون گونه هم دیگه برام پیش نیومد و هر ماه حجم پریودم هم کمتر میشه، آزمایش هورمونی هم دادم دکترم گفت همه موارد در بهترین حالت ممکن هستن.

خواهش می کنم.راستش رو بخواهید من اصلاً متوجه دفعش نشدم، خیلی عذر میخوام من قبلاً تو پریودهام دفع لخت ...

خدارو شکر بی دردسر دفع شده 

فقط کار خاصی کردین برای دفعش یا نه مثلا چیزی خوردین یا ورزش یا کار خاصی انجام دادین یا خود بخود دفع شد؟

دعا کن برا منم دفع بشه ۸ میل در سه میله پلیپ من بنظرتون بزرگ بوده ؟برا شما چقدر بود 

ببخشید سوالام زیاده 

خیلی خوشحال و امیدوار شدم که شما پلیپت بی دردسر دفع شده

خدارو شکر بی دردسر دفع شده فقط کار خاصی کردین برای دفعش یا نه مثلا چیزی خوردین یا ورزش یا کار خاصی ا ...

سلام گلم

خواهش می کنم، کاملاً درکتون می کنم، پولیپ من ۱۲ میل بود، دکتر ۳ ماه بهم دوفامد داد ولی بعد از ۳ ماه نه اندازه اش تغییری کرده و نه مورد دیگه، من عملاً رو اصلاح کبدم متمرکز بودم، ورزش خاصی نمی کردم گاهی پیاده روی می رفتم اون هم سبک چون دیسک کمر دارم. ولی چیزهایی که برای کبد خوب بود میخوردم مثل دمنوش خارمریم، قاصدک و بادرنجبویه یا زنجبیل و دارچین، صبح ها ناشتا خاکشیر و لیمو ترش و عسل یا دوسین.خودم فکر می کنم پولیپ من به خاطر استفاده از اینها دفع شد، البته باید اضافه کنم من پنیر و ماست کارخونه ای رو تقریباً یه مدت حذف کردم، بستنی هم نمیخوردم. سرچ کنید هرچه که باعث ریزش آندومتر بشه همون رو استفاده کنید.

خدارو شکر بی دردسر دفع شده فقط کار خاصی کردین برای دفعش یا نه مثلا چیزی خوردین یا ورزش یا کار خاصی ا ...

بعضی از دوستان میگن کسایی که متاهل هستن از زاج سفید استفاده کنن، ولی من چون مجردم اینکار رو نکردم.

بعضی از دوستان میگن کسایی که متاهل هستن از زاج سفید استفاده کنن، ولی من چون مجردم اینکار رو نکردم.

ممنون گلم از راهنماییت منم دارم اینکارا رو انجام میدم وای زاج و غیره میترسم دعا کن منم مثل شما نتیجه بگیرم❤️❤️🙏

ممنون گلم از راهنماییت منم دارم اینکارا رو انجام میدم وای زاج و غیره میترسم دعا کن منم مثل شما نتیجه ...

خواهش می کنم، امیدوارم خیلی زود نتیجه مثبت بگیرید.

ان شاء الله سلامت باشید.