2777
2789
عنوان

کورتاژ طبی

2509 بازدید | 104 پست

سلام دوستان

راجع به کورتاژ طبی با قرص های پروژسترون مثل دوفاستون شنیدید؟ گویا برای دخترخانمهای مجرد انجام میشه، اگه اطلاعات یا تجربه ای دارید ممنون میشم اینجا در موردش صحبت کنیم.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 

من هم شرایط شما رو دارم ، بهمن ماه سال پیش متوجه شدم پولیپ رحم دارم و دکتر قرص مجسترول برام تجویز کرد به مدت ۲ ماه امروز وقت سونو داشتم رفتم گفت پولیپ کوچیک شده و به دارو جواب داده ولی فعلا پیش دکتر خودم نرفتم ۲۸ فرودین باید برم ولی اگه مجرد نبودم حتما از اول کورتاژ میکردم و راحت میشدم 

من هم شرایط شما رو دارم ، بهمن ماه سال پیش متوجه شدم پولیپ رحم دارم و دکتر قرص مجسترول برام تجویز کر ...

شما چه علائمی داشتین؟

من درد و خونریزی زیاد نداشتم، فقط لکه بینی بعد از پریود دارم . دو ماه دوفاستون که استفاده میکردم لکه بینیم قطع میشد ولی این ماه دیگه دوفاستون هم حریف لکه بینیم نشد و همینطور ادامه داره. تازه دوفاستون باعث شد حجم پریودهام کم هم بشه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چه علائمی داشتین؟ من درد و خونریزی زیاد نداشتم، فقط لکه بینی بعد از پریود دارم . دو ماه دوفاستو ...

من هم لکه بینی داشتم 

دکتر به من قرص مجسترول رو تجویز کرد که مثل کورتاژ عمل میکنه که البته جزو عوارض این دارو لکه بینی هم هست 

حالا شما تو اینترنت عوارض دوفاستون رو چک کن شاید جزوشون لکه بینی هم باشه چون این قرص ها کلا هورمونی هستند بهمین دلیل 

من هم لکه بینی داشتم  دکتر به من قرص مجسترول رو تجویز کرد که مثل کورتاژ عمل میکنه که البته جزو ...

آره از عوارضش هست، من انتظار داشتم به منم مجسترول بدن که آندومتر ریزش کنه ولی نمی دونم چرا دوفامد داد و باعث شد حجم پریودم کمتر بشه.

آره از عوارضش هست، من انتظار داشتم به منم مجسترول بدن که آندومتر ریزش کنه ولی نمی دونم چرا دوفامد دا ...

جالب اینکه ما قرص میخوریم لکه بینی قطع بشه بعد متوجه میشیم خود این قرصها عوارض لکه بینی دارن 😂

نمی دونم هیسترو بشم، واقعاً این لکه بینی ها تموم میشه؟ آخه من فیبروم هم دارم که الحمدالله ساب موکوزال نیستن ولی بهرحال بزرگ شدن و برای اونها هم باید یه فکری بکنم، اول درمان پولیپ بعد ان شاءالله نوبت فیبرمهاست.