2777
2789
عنوان

کورتاژ طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2509 بازدید | 104 پست
نه عزیزم 6میلیون هزینه شد به خدا دیگه نمیدونم چکارکنم

ای بابا، به خدا من حاضرم بیشتر هزینه کنم، فقط بهم تضمین بدن از شر لکه بینی و رفت و آمد سونو و دارو راحت میشم.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آره گلم دو ماه که خونریزی دارم اون ماه ال دی خوردم الآنم که پریودم پاک نشدمه نمیدونم چه کنم چی بخورم

واقعاً درکت میکنم، این تموم نشدن پریود خیلی سخته، بو مادران امتحان کردی؟میگن برای لکه بینی خوبه، من خودم امتحان نکردم البته

واقعاً درکت میکنم، این تموم نشدن پریود خیلی سخته، بو مادران امتحان کردی؟میگن برای لکه بینی خوبه، من ...

نه والا نخوردم اگه بدونم خوبه فردامیگیرم به خدا نمیخوام دیگه برم دکترخسته شدم 

دقیقاً من با یه دکتر تو رشت صحبت کردم، گفت میتونه بدونه آسیب به هایمن، پولیپم رو خارج کنه.

من به دکترم گفتم ، گفت این ها همش جنبه تبلیغاتی داره و در واقعیت امکان پذیر نیست

حالا اینکه واقعیت چیه نمیدونم 

شما رشت هستید ؟ 

نه والا نخوردم اگه بدونم خوبه فردامیگیرم به خدا نمیخوام دیگه برم دکترخسته شدم 

یه امتحان کن ولی حتماً حواست باشه بیشتر از ده دقیقه تو آبجوش نمونه، زود بخور، میگن بیشتر بمونه سمی میشه. یه سرچ بکن تو گوگل بعد مصرف کن که خدای نکرده اذیتت نکنه.

واقعاً درکت میکنم، این تموم نشدن پریود خیلی سخته، بو مادران امتحان کردی؟میگن برای لکه بینی خوبه، من ...

من هم بومادران رو شنیدم ، البته مامان من وقتی میخواست یائسه‌بشه چون خونریزی زیادی داشت از عرق بومادران استفاده می‌کرد و تاثیرگذار هم بود 

من به دکترم گفتم ، گفت این ها همش جنبه تبلیغاتی داره و در واقعیت امکان پذیر نیست حالا اینکه واقعیت ...

آره من رشت هستم، با چند تا دکتر مشاوره کردم، میگن هم به دستگاه هیستروسکوپ مربوط میشه و هم به مهارت جراح، این دکتر هم گفت با توجه به اندازه پولیپ من که۱۲میل هست، میتونه اینکار رو انجام بده، یه مرکز تو رشت هست مرکز ناباروری مهر که از دستگاهاشون خیلی تعریف می کنن این دکتر هم اونجا عمل میکنه، امیدوارم اگه کارم به هیسترو رسید اون بتونه بدون مشکل برام انجام بده.

آره من رشت هستم، با چند تا دکتر مشاوره کردم، میگن هم به دستگاه هیستروسکوپ مربوط میشه و هم به مهارت ج ...

انشاالله که با دارو مشکلون کامل حل میشه ، حالا من هم دوشنبه برم ببینم دکترم چی میگه 

حتما شما هم اینجا نتیجه رو به ما بگو 

انشاالله که با دارو مشکلون کامل حل میشه ، حالا من هم دوشنبه برم ببینم دکترم چی میگه  حتما شما ...

ان شاءالله برای همه سلامتی باشه

چشم من هم نتیجه رو اطلاع میدم