2777
2789
عنوان

کورتاژ طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 104 پست
من باید روز آخر پریودی که در پیش دارم، برم سونوی رکتال تا تازه مشخص بشه پولیپ دارم یا هیپرپلازی. خد ...

من هم برم دکتر ببینم چی میگه ، البته دکترم قبلا بهم گفته بود اگه با دارم حل نشد و خواست عمل کنه خودش همون موقع کار ترمیم رو هم انجام میده

خدا خودش بخیر کنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هم برم دکتر ببینم چی میگه ، البته دکترم قبلا بهم گفته بود اگه با دارم حل نشد و خواست عمل کنه خودش ...

پس دیگه پزشک قانونی رفتن هم نداری، اینجوری راحته، کدوم شهر هستی؟ شهر خودت عمل می کنی یا تهران؟

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
پس دیگه پزشک قانونی رفتن هم نداری، اینجوری راحته، کدوم شهر هستی؟ شهر خودت عمل می کنی یا تهران؟

تبریز هستم عزیزم ، البته فعلا پولیپ با دارو کوچیک شده باید ببینم دکتر چی میگه ، اگه قرار به عمل باشه دکتر خودم در تبریز گفته انجام میده ، گفت نگران نباش خودم همون موقع ترمیم انجام میدم 

تبریز هستم عزیزم ، البته فعلا پولیپ با دارو کوچیک شده باید ببینم دکتر چی میگه ، اگه قرار به عمل باشه ...

بسیار عالی، چه خوب که کوچیک شده، ان شاءالله اصلاً به هیسترو نرسه ولی اگه هم اینطور قسمت بود خیلی خوبه که دکترت خیالت رو راحت کرده.

سلام دوستان ، من دیروز رفتم دکتر و سونوی جدیدم رو دید و گفت چون پولیپ کوچیک شده مجددا برای ۲ ماه مجس ...

سلام گلم

بسیار عالی، ان شاءالله سلامت باشین.

ممنون عزیزم ، انشاالله از طرف تو هم خبرهای خوبی بشنویم 

سلام عزیز

امروز سونوی رکتال رو انجام دادم🥳 و پولیپ عزیز 😤و ضخامت محترم😠 بعد از سه دوره مصرف دوفامد🤕، در صحت و سلامت کامل🥺😢😭 پابرجا بودن🤪🤪🤪🤪تازه ۶تا فیبروم ترگل ورگل 🤢🤮هم تو سونو گزارش شده که باید براشون یه فکری بکنم.

ان شاءالله سلامتی همه بیماران.😇🥰

سلام عزیز امروز سونوی رکتال رو انجام دادم🥳 و پولیپ عزیز 😤و ضخامت محترم😠 بعد از سه دوره مصرف دوفا ...

سلام عزیزم 

ای بابا ، ایکاش بهت قرص مجسترول میداد شاید اون تاثیر داشت ، حالا من باز دارم مصرف میکنم و مجدد باید برم سونو ببینم اوضاع چطوره ، 

نتیجه رو به دکتر نشون بده ببین چی میگه ، ما رو هم بیخبر نذار عزیزم 

سلام عزیزم  ای بابا ، ایکاش بهت قرص مجسترول میداد شاید اون تاثیر داشت ، حالا من باز دارم مصرف ...

الان دارم از پیش دکترم میام، میگه هیسترو و لاپراسکوپی تو یه روز برات انجام میدم که راحت شی اصلاً حرفی از مجسترول یا داروی دیگه ای نزد، فردا صبح هم باید برم مرکز ناباروری مهر با دکترای اونجا هم یه مشاوره بکنم ببینم نظر اونها چه هست، راجع به دارو هم ان شاءالله خودم پیشنهاد می کنم ببینم موافق هستن یا نه.

شما هم خیلی مراقب خودتون باشین.

ان شاءالله همه دوستان سلامت باشن.

الان دارم از پیش دکترم میام، میگه هیسترو و لاپراسکوپی تو یه روز برات انجام میدم که راحت شی اصلاً حرف ...

سلام عزیزم ، ببخشید دیر پیامت رو دیدم ، امیدوارم همه چی خوب پیش بره 

الان چه تصمیمی گرفتی عزیزم ؟