2777
2789
عنوان

کورتاژ طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 104 پست
سلام عزیزم ، ببخشید دیر پیامت رو دیدم ، امیدوارم همه چی خوب پیش بره  الان چه تصمیمی گرفتی عزیز ...

خخواهش می کنم، والا نتونستم با پزشکای مرکز مهر هنوز ویزیت بشم، باید منتظر بمونم تا نظر دکتر مهرافزار رو بگیرم، با دکتر فکور صحبت کردم که گفت فقط عمل باز،که بتونه هم فیبرومها رو خارج کنه و هم پولیپ رو. با اینکه یادآوری کردم هیچ دارویی هم بهم نداد.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
خخواهش می کنم، والا نتونستم با پزشکای مرکز مهر هنوز ویزیت بشم، باید منتظر بمونم تا نظر دکتر مهرافزار ...

حتما با دکتر دیگه هم مشورت کن ، آخه عمل باز دیگه چرا 

والا این دکتر ها آدم رو گیج میکنن

انشاالله هرچی که به صلاحت هست همون بشه 

حتما اینجا بگو که نتیجه تصمیمت چی شد 

با آرزوی سلامتی برای همه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ، خوبی ؟ چکار کردی ؟  من که خیلی استرس دارم چون برای هفته دیگه وقت سونو دارم تا ببی ...

سلام گلم، فدات، هیچ کاری نکردم غیر از رعایت، برای کبد چربم. جالب بود که ماه قبل لکه بینی برام پیش نیومد، این ماه هم دو روز آخر پریودم بومادران خوردم و لکه بینی نداشتم. به قول دکترم که گفت برو باهاش بساز، منم فعلاً دارم میسازم ولی به تخلیه رحم فکر می کنم چون تو این سن به فرض اگه ازدواج هم بکنم دیگه بچه که نمیخوام، باید ببینم تا چه زمانی می تونم لکه بینی رو تحمل کنم.

ان شاء الله جواب سونو خیر هست و سلامتتون رو بدست میارین.

سلام گلم، فدات، هیچ کاری نکردم غیر از رعایت، برای کبد چربم. جالب بود که ماه قبل لکه بینی برام پیش نی ...

سلام عزیزم

من تاپیکتو خوندم

خب چرا عمل نمیکنی 

خیلیا پیش دکترای خوبی عمل کردن و همزمان هم پولیپو براشون برداشتن هم فیبروم رو

خواهش میکنم اصلا ب تخلیه رحم فک نکن

ان شاالله برا هیچکس پیش نیاد

عوارض اون ب مراتب بیشتر از وجود فیبروم و پولیپه

من خودم ی فیبروم ۶ سانتی اینترامورال دارم

خونریزی قاعدگیم جوریه ک واقعا دلم برا خودم میسوزه

قبلا اینجوری نبودم از وقتی ک سروکله این فیبروم لعنتی پیدا شد ینی حدود ۸ماه پیش دیگه هربار خون زیاااااااااااادی از دست میدم متاسفانه

خیلی ب عمل فکر کردم ولی چون تهران نیستم نمیتونم ب هر دکتری عتماد کنم

سلام گلم، فدات، هیچ کاری نکردم غیر از رعایت، برای کبد چربم. جالب بود که ماه قبل لکه بینی برام پیش نی ...

ممنون که جواب دادی عزیزم ، چه خوب که لکه بینی نداشتی 

میشه بگی بومادران رو چطور مصرف کردی ؟ 

ممنون که جواب دادی عزیزم ، چه خوب که لکه بینی نداشتی  میشه بگی بومادران رو چطور مصرف کردی ؟&nb ...

فدات

بومادران رو تو فلاسک کوچیک ریختم و یه لیوان آبجوش روش، گذاشتم ۱۰ دقیقه بمونه، میگن نباید بیشتر بمونه چون سمی میشه، خیلی تلخه، واسه همین با عسل یا نباتی میخورمش.

سلام عزیزم من تاپیکتو خوندم خب چرا عمل نمیکنی  خیلیا پیش دکترای خوبی عمل کردن و همزمان هم پو ...

سلام گلم

من هیچ وقت با موضوع پریود کنار نیومدم، همیشه دوست داشتم هرچه زودتر از شرش راحت شم، الان بهونه خوبی دستم اومده که تخلیه اش کنم ولی فعلاً خونواده مخالفن، ۶تا فیبروم دارم که تو سونوی رکتال مشخص شد بزرگترینش ساب موکوزاله و البته یه پولیپ ۱۲میل، 

تو فامیل مادری هم سابقه سرطان رحم داشتیم، واسه همین دوست دارم از این فرصت(بهونه) استفاده و تخلیه اش کنم.

فدات بومادران رو تو فلاسک کوچیک ریختم و یه لیوان آبجوش روش، گذاشتم ۱۰ دقیقه بمونه، میگن نباید بیشتر ...

سلام عزیزم ، من دیروز سونو دادم ‌خوشبختانه پولیپ کامل رفع شده بود ، به نظر من شما حتما به دکترت بگو برای تو هم دو دوره مجسترول بنویسه حتما تا از پولیپ راحت باشی ، 

البته من تجربه خودم رو میگم ، پولیپ من اول ۱۵ میلی بود که دوماه مجسترول خوردم البته ۲۰ روز اول مجسترول بعد ۱۰ روز استراحت تا پریود بشم و بعد دوباره ۲۰ روز مجسترول و مجدد ۱۰ روز استراحت که باعث شد پولیپ من از ۱۵ میلی به ۴ میلی برسه که دکتر مجدد این روند درمانی رو تکرار کرد تا پولیپ رفع شد .

مجسترول قرص خوبیه و جواب میده البته عوارض خودش رو داره ولی به نتیجش می ارزه 

با آرزوی سلامتی برای همه دوستان 

سلام عزیزم ، من دیروز سونو دادم ‌خوشبختانه پولیپ کامل رفع شده بود ، به نظر من شما حتما به دکترت بگو ...

سلام گلم، ماشالا، چه خبر خوبی، حالمو خوب کردین. ان شاءالله بره و برنگرده.

همیشه سلامت باشین.

احیاناً دکترتون نگفتن با کنار گذاشتن قرص، ممکنه مجدد پولیپ بوجود بیاد؟

سلام عزیزم ، من دیروز سونو دادم ‌خوشبختانه پولیپ کامل رفع شده بود ، به نظر من شما حتما به دکترت بگو ...

عزیزم منظورت از( ۲۰ روز اول)، یعنی از روز اول پرزود به مدت ۲۰روز، روزی یک دونه قرص خوردی و بعد ده روز استراحت، یا روز شروع قرص مهم نیست؟

همه عوارضی که تو مدت مصرف قرص داشتین رو میشه بفرمایید؟

سلام گلم من هیچ وقت با موضوع پریود کنار نیومدم، همیشه دوست داشتم هرچه زودتر از شرش راحت شم، الان به ...

عزیزم ان شاالله خدابهت سلامتی بده

تاجایی ک ممکنه ب فکر درمانهای دیگه باش

من خودم الان دوروزه پریودم واقعا نمیدونم این همه خون از کجا میاد🥺🥺🥺

خسته شدم بخدا

الان نزدیک یک ساله اقدام کردم برای بچه ولی نشده متاسفانه

همه جوره زیر فشارم

از خانواده شوهرم گرفته تا فک و فامیل

مثلا دیروز شوهرخالم ک سنی ازش گذشته تو مراسم ختم یکی از اقوام میگه چرا بچه دار نمیشید دلم میخواست اینقد گریه کنم البته اون از سردلسوزی میگه ولی نمیدونه من چقد اذیت میشم

از عمل هم میترسم ولی بقول دوستم اول و آخرش عمله پس راه فراری نداره

حالا من بشدت سر دوراهی سختی گیر کردم

ای کاش همون سال گذشته عمل کرده بودم الان اینقد روح و روانم درگیرش نبود

سلام گلم، ماشالا، چه خبر خوبی، حالمو خوب کردین. ان شاءالله بره و برنگرده. همیشه سلامت باشین. احیان ...

اتفاقا ازش پرسیدم که چکار کنم برنگرده ، گفت اصلا دست تو نیست چون این یه فرایند هورمونیه و حتی گفت اگر هم کورتاژ میکردی باز هم احتمال برگشت وجود داشت ، گفت درمانش همین قرص ویا اگه شرایطش محیا باشه کورتاژه