2777
2789
عنوان

کورتاژ طبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2521 بازدید | 104 پست
عزیزم منظورت از( ۲۰ روز اول)، یعنی از روز اول پرزود به مدت ۲۰روز، روزی یک دونه قرص خوردی و بعد ده رو ...

برای من نگفت روز چندم پریود بخور ، نسخه رو که نوشت گفت ۲۰ روز بخور و بعد ۱۰ روز استراحت و بعد مجدد ۲۰ روز و بعد ۱۰ روز استراحت ، کلا این قرص خونریزی رو قطع میکنه و موقع پریود لخته های خون رو میبینی 

همه عوارضی که تو مدت مصرف قرص داشتین رو میشه بفرمایید؟

اوایل مصرف خونریزی از واژن رو داشتم که به مرور رفع شد ولی باز بعضی اوقات بود که البته طبیعیه ، ریزش مو ، درد کمی زیر شکم داشتم که اون هم به مرور رفع شد ، کمی هم اشتهام زیاد شد ولی مراعات کردم تا چاغ نشم 

وای خوب این عوارض برای آدم‌های مختلف ، متفاوته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ان شاالله خدابهت سلامتی بده تاجایی ک ممکنه ب فکر درمانهای دیگه باش من خودم الان دوروزه پریود ...

زنده باشی گلم، خدا به شما هم سلامتی بده، می دونم حرفای دیگران آزار دهنده اس، ولی باید(سعی کنی) روت اثر نزاره، به نظر منم هرچه زودتر عمل کنین و با خیال راحت اقدام کنین، به امید خدا سال دیگه همین موقع ها یه کوچولوی شیرین خواب و خوراکتونو حروم می کنه.

خداوندا، مرا آن ده، که آن به 
اتفاقا ازش پرسیدم که چکار کنم برنگرده ، گفت اصلا دست تو نیست چون این یه فرایند هورمونیه و حتی گفت اگ ...

آره دقیقاً، دکتر منم همینو گفت.

گفتن هیچ تضمینی نیست ، حتی الان هم عمل کنی، ممکنه۶ ماه دیگه برگرده. ولی به من دارو نداد و من فعلاً با بومادران لکه بینی ام رو کنترل می کنم.

آره دقیقاً، دکتر منم همینو گفت. گفتن هیچ تضمینی نیست ، حتی الان هم عمل کنی، ممکنه۶ ماه دیگه برگرده. ...

به نظر من در مصرف بومادران هم دقت کن چون یک گیاهی هست که تو همورمونها تاثیر میذاره ، این داروهای گیاهی خوب هستن ولی باید با دقت مصرف بشن 

به نظر من در مصرف بومادران هم دقت کن چون یک گیاهی هست که تو همورمونها تاثیر میذاره ، این داروهای گیا ...

یه محبتی کنین، البته ان شاءالله که برای همیشه دیگه از شر پولیپ راحت شدین. ولی اگه احیاناً بعد از مدتی دوباره سر و کله اش پیدا شد، لطفاً خبرش رو بدید یا حتی هر زمان سونو کردید و خبری ازش نبود هم، اینجا بفرمایید.

میخوام بدونم دارو تا چه زمانی با توجه به فیزیولوژی بدن سرکار، براتون مفید و تاثیرگذار بوده.

زنده باشی گلم، خدا به شما هم سلامتی بده، می دونم حرفای دیگران آزار دهنده اس، ولی باید(سعی کنی) روت ا ...

قربونت عزیزم

ممنونم بخاطر این دعای قشنگت

خدا بهمه سلامتی بده و ماهم بتونیم ب بهترین نحو از دست این مشکل خلاص بشیم

منم دیگه تصمیمو گرفتم برا عمل

ولی از فکر اینکه پیش کدوم دکتر برم و کار کدوم بهتره دارم دچار دچار وسواس میشم😖

به نظر من در مصرف بومادران هم دقت کن چون یک گیاهی هست که تو همورمونها تاثیر میذاره ، این داروهای گیا ...

سلام من ماه قبل سه چهار روز قبل شروع سیکل لکه بینی داشتم اومدم تاقبل از تخمک گذاری بومادران دم کردم و خوردم دیگه این ماه لکه بینی نداشتم

ولی قبلا لخته نداشتم این سری لخته های بزرگی دفع کردم 

البته من فیبروم دارم و خونریزیم خیلی زیاده

قربونت عزیزم ممنونم بخاطر این دعای قشنگت خدا بهمه سلامتی بده و ماهم بتونیم ب بهترین نحو از دست این ...

سلامت باشین، توکل به خدا، ان شاءالله خدا بهترین راه رو جلوی پاتون میزاره و بهترین تصمیم رو برای انتخاب دکتر میگیرین

سلام من ماه قبل سه چهار روز قبل شروع سیکل لکه بینی داشتم اومدم تاقبل از تخمک گذاری بومادران دم کردم ...

سلام ، بومادران یه چیزی تو مایه های مجسترول عمل میکنه و چون روی هورمونها تاثیر داره به همین خاطر میگم باید در مصرفش دقت کرد چون حتی مجسترول رو هم نمیشه برای همیشه مصرف کرد 

در هر صورت امیدوارم مشکل شما هم به زودی حل بشه و خدا یه کوچولوی شیطون بهتون بده که با شیطنتهاش این روزها رو فراموش کنید 

یه محبتی کنین، البته ان شاءالله که برای همیشه دیگه از شر پولیپ راحت شدین. ولی اگه احیاناً بعد از مدت ...

عزیزم میشه به طور کامل نحوه مصرف بومادران رو بگی 

مثلا چقدر از بومادران رو هر روز مصرف میکنی ، صبح یا ظهر یا شب مصرف میشه و یا از روز چندم قائدگی باید مصرف بشه و کی باید مصرفش رو قطع کرد 

میخوام منم امتحان کنم البته برای مدتی ببینم چی میشه 

ممنون 

عزیزم میشه به طور کامل نحوه مصرف بومادران رو بگی  مثلا چقدر از بومادران رو هر روز مصرف میکنی ، ...

بببین گلم، من چون لکه بینی بعد از پریود دارم، از روز ششم یکبار بعد از ظهرها تا سه روز(یعنی روز هشتم)، به اندازه یک قاشق غذا خوری میریزم داخل فلاسک و یه لیوان آب جوش هم میریزم، بعد از ده دقیقه با نباتی یا عسل میخورم.(نزار بیشتر از ده دقیقه داخل فلاسک بمونه و از صافی رد کن و بخور)

سلام ، بومادران یه چیزی تو مایه های مجسترول عمل میکنه و چون روی هورمونها تاثیر داره به همین خاطر میگ ...

قربونت عزیزم

سلامت باشی

ان شاالله شماهم همیشه سلامت باشین

توکل بخدا

ممنون بخاطر این تذکر بجا

چون قصد داشتم همیشه مصرف کنم

بببین گلم، من چون لکه بینی بعد از پریود دارم، از روز ششم یکبار بعد از ظهرها تا سه روز(یعنی روز هشتم) ...

ریحانه جان

من ی سوال بپرسم

دوستم عمل فیبروم کرده فیبروم ۱۲ سانتی سابسروزال یعنی خارج رحمی

میگفت خیلی عملش راحت بوده و اصلا اذیت نشده و سریع سرپا شده منم خیلی امیدوار شدم 

چون خودش خیلی از این چیزا سردرنمیاره نتونست راهنماییم کنه

بنظرت راحتی عمل اون بخاطر این بوده ک فیبروم خارج رحمی بوده

میدونی میخوام چی بگم... میخوام بگم تو این نوع عمل(ساب سروز) رحم دست نمیخوره درسته؟