2777
2789

بچه ها من ۱۵ دی دخترمو بردم عکاسی،ازش عکس گرفتن گفتم دوهفته دیگه امادس،الان نزدیک پنجاه روزه اماده نشده هنوز،میگن سرمون شلوغه،اینقدر ناراحتم واقعا چرااینقدر دیر اماده کردن در صورتیکه پیج اینستاشون نمونه عکاسیای عیدشونم گذاشتن ولی مال من اماده نشده چه برخوردی باهاشون فردا داشته باشم؟؟تسویه کاملم کردم..شما چندروز طول کشید تااماده شد عکسای کوچولوهاتون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردا بگو لطفا تا آخر هفته تحویل بدین

اگر ندادن برو اتحادیه شکایت کن

کل پولو هیییییچوقت تسویه نکن

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

بگو میرم اتحادیه این چ وضعشه😒🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
اگه عکاس معتبریه خیلی پیش میاد چون سرشون شلوغه اون عکسای عید هم برای تبلیغ کارشونه

اولین باره رفتم پیششون،اخه دیگه اینهمه طولش دادن خیلی بده...عکسای بقیه رو هم گذاشتن،به قدری ناراحتم که صبح میخوام بتوپم بهشون

فردا بگو لطفا تا آخر هفته تحویل بدین اگر ندادن برو اتحادیه شکایت کن کل پولو هیییییچوقت تسویه نکن

دو مرحله دادم یکبار بیانه یکبارم پول چاپ،اتحادیه چیکار میکنه؟

دو مرحله دادم یکبار بیانه یکبارم پول چاپ،اتحادیه چیکار میکنه؟

هم بهش تذکر میده هم ی مهلت مشخص و کارو تحویل بده

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️