2777
2789
عنوان

خیلی بی قرارم و استرس دارم

389 بازدید | 14 پست

بچه ها بی قرارم شدیدا, اینقدر مدرسه غیبت داشتم که دیگه نمیتونم غیبت کنم ولی عجیب حالم خرابه, همش بی قرارم دست خودم نیست چیکار کنم؟ چطور دووم ببارم تو مدرسه

روانپزشک رفتم قرصی که داده یک ماه طول میکشه اثر کنه من تو این یک ماه میمیرم

برای سلامتی امام زمان صلوات

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین روانپزشکی در کنار رواندمانگری جواب میده پیشه یم رواندرمانگرم برو 

استرس همه میگیرن به خودت تلقین نکن یه مدت از تشنج و فضای استرس زا دور باش یه مدت کوتاه استراحت کن مجدد برنامت و از سر بگیر

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اره تقریبا, فقط تو مدرسه اروم نمیگیرم نمیدونم چمه بی قرارم

وسواس فکری نداشتی قبلا؟!

اینکه زیادی روی چیزی زوم کنی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
ببین روانپزشکی در کنار رواندمانگری جواب میده پیشه یم رواندرمانگرم برو  استرس همه میگیرن به خود ...

استراحت چطور خه مدرسه میرم, مجبورم برم, بخدا دیگه حالم از زندگی بهم میخوری عین مرده متحرک میرم مدرسه میشینم, همش بغض دارم

وسواس فکری نداشتی قبلا؟! اینکه زیادی روی چیزی زوم کنی

اره وسواس فکری شدید داشتم و دارم رو موضوع های الکی زوم میشم و استرس میگیرم

استراحت چطور خه مدرسه میرم, مجبورم برم, بخدا دیگه حالم از زندگی بهم میخوری عین مرده متحرک میرم مدرسه ...

مدرسه برو ولی به نمرو این جیزا فکر نکن همینکه فکر نکنی یعنی مغزت استراحت کرده اگه دوستات بهت استرس میدن باهاشون حرف نزن

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
اره وسواس فکری شدید داشتم و دارم رو موضوع های الکی زوم میشم و استرس میگیرم

وسواس فکری شدید در نهایت به اضطراب میرسه. 

همش حس بی قراری و خود خوری و استرس داری .

و یه حس منفی قالب. 

یه مدت فضا رو عوض کن بهتر میشی ‌

هر چیزی که باعث استرست میشه رو محدود کن و شادش کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
مدرسه برو ولی به نمرو این جیزا فکر نکن همینکه فکر نکنی یعنی مغزت استراحت کرده اگه دوستات بهت استرس م ...

دوستی ندارم تنهام, مجبورم بگذرونم نمیدونم بخدا چرا اینقدر بدبختم, چرا مثل هم سن و سالام نیستم

وسواس فکری شدید در نهایت به اضطراب میرسه.  همش حس بی قراری و خود خوری و استرس داری . و یه حس ...

مدرسه باعث استرسم میشه چیکار کنم؟ 

دوستی ندارم تنهام, مجبورم بگذرونم نمیدونم بخدا چرا اینقدر بدبختم, چرا مثل هم سن و سالام نیستم

تا حالا نشستی فکر کنی چرا اینجوری شدی بگرد ریشش پیدا کن تا اروم بگیری

من از سرکار بدم میومد چون همه ادمای اون محیط منفعت طلب بودن رفیقی نداشتم...سعی کردم از فضای موجود لذت ببرم مثلا توو یک تایمی میرم یک چیزی که دوست دارم می خورم. بعد در کنار کار کردن یک فیلم پلی می کنم میبینم. هر از گاهی با همکارام حرف میزنم می خندم ...یک کاری کردم از فضا خوشم بیاد...حالا شما هم فقط خودت میتونی بخودت کمک کنی...مثلا چیزای خوشمزه با خودت ببر ...با معلمات دوس بشو...کنفرانس قبول کن...با همکلاسیهات راجب درسا حرف بزن راجب فیلمای روز بازیگرا بهشون نزدیک شو بگو بخند بیرون ببر

قدر این لحطاتتو بدون که زودگذر