بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من ی غذایی درس میکنم هروق ندونم چی بدرستم اینو درس میکنم...سیب زمینی میذارم ابپز بشه بعد له میکنم خوب...بعد تو ی تابه جدا یکم روغن میریزم بعد گوجه خورد شده دوتا متوسط یا کوچیک میریزم سرخ میکنم بعد یکم جعفری و سیر میزنم بهش بعدش پوره سیب زمینی میریزم توش تفت میدم ادویه و نمک هم میزنم خوشمزه میشه با ماست وسیر خوشمزه تر میشه
دل بسپار به خدایی که آفرید آتشی که ابراهیم را نسوزانددریایی که موسی را غرق نکردنهنگی که یونس را نخوردهمه عالم که برای تو بد بخواهداگر خدا نخواهد نمی شود…💙ممنون میشم چشمتون به امضام خورد برام صلوات بفرستید💙ریپ کنید تا منم براتون صلوات بفرسم 💙💓💗
لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه