2821
2789
عنوان

آتیش سوزی😔

1687 بازدید | 43 پست

همکلاسی ابجیم ۱۱ سالشه دوتا خواهر ۴ و ۸ ساله و یک داداش۶ ماهه داره

دیروز مامانه دوتا دخترا رو رو میبره حموم داخل حموم دور تر از دوش پکنیک میبره فک کنم برا گرم شدن هوای حموم 

اینطور کع شنیدم وقتی در رو خانومه باز میکنه پکنیک میفته و آتیش میگیرع میزنه به پرده حموم و جفت دخترا ۴ و ۸ ساله اتیش میگیرن و میسوزن و میمیرن😔

اتش نشانی که اومده میگن دوتا جسد داخل پلاستیک جا میشدن بسکه جزغاله شدن

طفلی مامانه لخت دور خودش لحاف میکشه میره داخل کوچه جیغ و داد

شوهرش رو هم گاز گرفته و بیهوش بوده

نتونستن کاری بکنن و بچه ها سوختن 😔

خیلی حالم بده😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

یاا خدا😭

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

چرا شوهرش گاز گرفته ؟

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 
مادرشون اونجا بوده و بچها سوختن  تو حموم آب بوده چرا آتش خاموش نکرده

نمیدونم هیشکی اخبار درستی نداره 

خوده مامانه بیمارستان بستریه میگن صورت و بدنش سوخته 

چرا شوهرش گاز گرفته ؟

پکنیک گاز کرده میگن شوهره از گاز گرفتگی بیهوش شده بعضیام میگن از ترس

ساعت ۷ سوختن اون موقع روز تعطیل هم همه خوابن و هرچقدرم خانومه جیغ و داد کرده راه ب جایی نبرده

پیکنیک برده تو حموم چکار چه کارهای خطرناکی میکنن بخدا قلب آدم درد میگیره

تو شهر ما بچه چهارساله تنها گذاشتن تو خونه رفتن سرکار پدرومادر معلوم نیس چی شده خونه آتیش گرفته مرد همسایه میره بچه رو نجات بده اونم گیر میفته دوتاشون فوت میشن

واقعا بعضی ها یه کارهایی میکنن یه عمر پشیمونی فقط

2823
2791
2779
2792