2777
2789
عنوان

آتیش سوزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 43 پست
وای چه وحشتناکه چرا مادرا احتیاط نمیکنن اخه خیلی ناراحت شدم یک لحظه کل بدنم مور مور شد بمیرم چه زجری ...

دلم برا طفل بچه ها میسوزه 

چقدر با زجر و درد مردن تو آتیش 😭

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

پیکنیک برده تو حموم چکار چه کارهای خطرناکی میکنن بخدا قلب آدم درد میگیره تو شهر ما بچه چهارساله تنه ...

اخع شب عروسی دعوت بودن مادره بچه ها رو ۷ صب میبره حموم احتمالا سرد بوده پکنیک بردع ک اینطور شده😔

اون مامانه بچه هاشم بغل میکرد خوب میبرد با خودش 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ای بابا موهای تنم سیخ شد!

خدا صبرشون بده ، بنده های خدا

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

چقدر سخت 

خدا بهشون صبر بده 

بچه رو نباید یه لحظه ازش غافل شد😔

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.