2777
2789
عنوان

آتیش سوزی😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1699 بازدید | 43 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعضیا تو شرایط بحرانی کنترلگر نیستن ،ولی ما مادرا یادمون باشه همیشه و همه جا مسئول سلامت و مراقبت اون طفل معصوم هستیم حتا به قیمت جون خودمون تموم بشه 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

بیچاره بچه ها،،،، بعضی والدین واقعا بی فکرن یه کاری انجام میدن و به بعدش فکر نمیکنن،،،، یه دختر کوچیک دیدم پاهاش بدجور سوخته بود پرسیدم چی شده گفتن وقتی کوچیک بوده مامانش آب جوش میبره تو حموم میریزه تو تشت بچه رو هم میبره حموم میره تو آشپزخونه آب خنک بیاره بریزه تو تشت قبل از اینکه بیاد بچه میپره تو تشت و پاهاش میسوزه،،،، انگار خونشون نوساز بوده و هنوز تو حموم لوله کشی نکرده بودن،،،، مامان من میگن باید چهارچشمی مواظب بچه بود اگه خدایی نکرده اتفاقی بیوفته یک عمر پشیمونی فایده ای نداره

مادرشون اونجا بوده و بچها سوختن  تو حموم آب بوده چرا آتش خاموش نکرده

همین برام سواله مگه حموم آب نبوده که آتیشو خاموش کنن

مگه اینکه کپسول منفجر شه که نشده وگرنه مادر هم میسوخت

آدمی که انقدر احمقه پبکنبک رو میبره تو حموم چرا بچه میاره

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بیچاره بچه ها،،،، بعضی والدین واقعا بی فکرن یه کاری انجام میدن و به بعدش فکر نمیکنن،،،، یه دختر کوچی ...

یکی از اشناهامون تو بیمه کار میکنه شوهرش هم شاغله

خونه مادرشوهرش بچه رو میذاشتع میرفته سرکار 

اش نذری داشتن یه روز یکی قابلمع رو میذاره رو گاز تا گرم بشع تا پیازداغ سرخ کنن

خاهرشوهرش بچع بغلش بوده متوجه نشدع گاز روشنه بع عنوان بازی و شوخی بچه ۳ ساله رو میذاره تا قابلمه تا بخندونش یکم کع میگذره جیغ و داد بچع بلند میشه 

وقتی برش میداده میبینه پوست کف پاش چسبیده ب قابلمه 😑

مادرشون اونجا بوده و بچها سوختن  تو حموم آب بوده چرا آتش خاموش نکرده

واقعا لرام سواله چرا واقعا خاموش نکرده‌ ؟بعد خودش اومده بیرون😐

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱