2777
2789
عنوان

ماه قبل اقدام کردم ولی باردار نشدم

7779 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها من ماه قبل برای بارداری اقدام کردم ،من همیشه پریودام منظم بود اما این ماه که اقدام کردم برای بارداری ۶ روز عقب انداختم و گاهی وقتا زیر دلم خیلی درد می‌گرفت اما بعد از ۶ روز پریود شدم .چند روز دیگه هم ان شاالله می‌خوام اقدام کنم،اگر کسی تجربه ای داره که تخمدانها فعال بشن و بارداری بهتر صورت بگیره بگه ممنون میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۳تا سقط داشتم و همشونم ماه دوم باردار شدم هیچ دارویی نخوردم ب طور طبیعی

ولی سقط میشدن.

ازون زمان نزدیک ۲سال میگزره و همسرم درمان کرد خودشو

الان ۸ماهه اقدامم ولی باردار نمیشم

فکرشو بکن دکترم امپول های هورمونی هرماه میده فولی هام حتی ب ۲۴ و ۲۸هم رسیدن ولی نمیشم  همسرمم همچیش اوکیه

واقعا کلافه شدم چرا نمیشه ن ب اون ۳بار ک سریع میشدم

ن این بار .....

منم مث تو عقب و جلو مینداختم

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه
بعد اقدام  حسای بارداری داشتی ؟

آره خیلی زیاد،حقیقتش من تا حالا تجربه اینکه معذرت می‌خوام منی داخل واژنم ریخته بشه نداشتم بعد از دوسال و نیم که ازدواج کردم فقط ماه قبل برای اقدام به بارداری دوبار این اتفاق صورت گرفت،که صبحش به شدت زیر دل و شکمم و همچنین کمرم درد میکردم کلا علائمی بارداری هم داشتم ولی نشدم

بخاطر اسپرم بدن واکنش نشون میده تو اقدام طبیعبه پریودت عقب جلو شه .فقط استرس نباید داشته باشی برای ا ...

من همون ماه قبل بخاطر ی آزمون که داشتم شدیداااا استرس داشتم شاید به همین خاطر نشده

عزیزم من ۳تا سقط داشتم و همشونم ماه دوم باردار شدم هیچ دارویی نخوردم ب طور طبیعی ولی سقط میشدن. ...

عزیزم ان شاالله که اینبار که دیرتر شده بارداری که صورت گرفت نی نیت سالم و سلامت باشه😘

برای همه پیش میاد این اتفاق؟حتی درد کشاله رون و...

بله بدن هر کس یجور واکنش نشون میده مثلا من ماه اول همش کمر درد داشتم.دنبال علائم نباش اصلا.اون ماهی که باردار شدم هیچ علائمی نداشتم

فقط ریلکس باش و به کارای دیگه ات برس فکر بچه نباش

سلام ببخشید کسی امپول سینال اف زده ؟ 

دونوع هستن امپولا میخواستم ببینم فرق دارن باهم 

یکیشون شبیه سرنگای انسولین هس خودمون هم میتونیم بزنیم 

اون یکی هم با پودر و اب مقطر از شکم زده میشه