2777
2789
عنوان

تشنج پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7554 بازدید | 102 پست
اینجا هم ی دکتر ببر اخه ما میریم مطب یخدا بچه ۱ساله میارن ک دارو مصرف میکنه 

ممنون اصلا انقدر اینجا بیخیالن همون ۵ دقیقه بعد تشنج بردم بیمارستان. گفتن چیزی نیست حق داری بترسی ولی نترس!!

ممنون اصلا انقدر اینجا بیخیالن همون ۵ دقیقه بعد تشنج بردم بیمارستان. گفتن چیزی نیست حق داری بترسی ول ...

بعد من انقد جیغ زدم چ تو خونه چ بیمارستان 😐😐 ولی بیمارستان فقط یه سرم زدن کار خاصی نکردن اون موقع هموز صرع نداشت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم، اون موقع من هم بچه بودم، یادمه سریع میبردن بیمارستان و بعد از یکی دو ساعت اگر شتباه نکنم بر ...

دقیقا اینا میگن این دارو ها مغزشو کند میکنه ولی تشنج زیر ۵ دقیقه ضرر نداره. ولی فکر اینکه یه بار خواب باشم نفهمم تشنج کرده که دیازپام بزنم خیلی بده

دقیقا اینا میگن این دارو ها مغزشو کند میکنه ولی تشنج زیر ۵ دقیقه ضرر نداره. ولی فکر اینکه یه بار خوا ...

اخ عزیزم میدونم چی میگی٫ من هم مادرم درکت میکنم.

واقعا خیلی سخته ، ولی برای اینکه دوباره چکش کنن با جدیت نه عصبانیت با دکترش صحبت کن بگو که نگرانی و باید کمکت کنن تا یک راهکاری براتون بزارن.

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
اسی کاملا درک میکنم وقتی میگی با هر حرکتش میمیرم و زنده میشم چون خودمم تو اون شرایطم، پسرم از واکسن ...

آخی دقیقا میفهمم . پسر منم ۱۸ اسفند ۳ سالش میشه. هی با خودم میگم نکنه من نباشم نکنه خواب باشم نفهمم تشنج کرده. من پارسال کرونا کرفتم اتاقمو جدا مردم مه مثلا پسرم نکیره. شوهرم پیش پسرم بود. نصف شب شانسی بیدار شدم صدا شنیدم. هر جی زنگ میزدم گوشیه شوهرم تو خواب نمیشنید که دیگه خودم رفتم تو اون اتاق که دیدم تشج داره . فکر کنم همه اینا دو دقیقه طول کشید . معلوم هم نیست کی شروع شده بود. خدا رحم کرد . پسر من هم ببخشید هم جیش کرده بود هم …چی کار باید کرد واقعا؟ شما هم که میگین با دارو نشد. نمیدونم . دکتر کت به من کفت میفهمم هر بار تشنج میکنه حس میکنی داری از دستش میدی. ولی نترس . میفهممت ماملا جه حسی داری و چی میکشی.

اخ عزیزم میدونم چی میگی٫ من هم مادرم درکت میکنم. واقعا خیلی سخته ، ولی برای اینکه دوباره چکش کنن ...

ممنون از درکت. دوباره از یکی دیگه وقط گرفتم . اونا هم با اکراه نوار مغز نوشتن کفتن با اینکه لازم نیست ولی چون تشنج ه تعدادش بالا بوده دوباره چک بشه

آخی دقیقا میفهمم . پسر منم ۱۸ اسفند ۳ سالش میشه. هی با خودم میگم نکنه من نباشم نکنه خواب باشم نفهمم ...

دقیقا فقط آدم میمیره همش دلش آشوب و نگرانه من جرعت نکردم اتاقشو جدا کنم تا الان که پنج سالشه همش دلواپسم نکنه چیزی بشه نفهمم، و اینکه میترسم اثر بذاره روش، چرا با دارو شد، دوبار که تشنج کرده بود چند سال دارو خورد دیگه تشنج نمیکرد، تا اینکه به تدریج که دارو ها قطع شد و کم کم هم اثر دارو ها رفت انگار دوباره تشنج کرد، درسته از عوارض داروها هم میترسم ولی ای کاش داروهاشو قطع نمی‌کرد که برای سومین بار اونجوری نشه، اثری نذاشته رو بچت؟ 

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
دقیقا فقط آدم میمیره همش دلش آشوب و نگرانه من جرعت نکردم اتاقشو جدا کنم تا الان که پنج سالشه همش دلو ...

نه میگم تا حالا ۶-۷ بار تشنج کرده ولی خدارو شکر هیچ اثری نداشته تقریبا همه چیزش به وقط بوده تا حالا خدارو‌شکر. حرف زدنش خوبه. بعضی کلمه‌هارو تم فارسی هم سوئدی هم انگلیسیشو بلده. ولی هی با خودم فکر میکنم اتفاق دور از جون یک باره اگه خدایی نکرده…. اینا حتی میگن تب هم که کرد دیازپام نده. فقط اگه تشنجش بیشتر از ۴ دقیقه شد شیاف دیازپام بزار.

پسر من از ۶ ماتگی تا ۱۵ ماهگی اتاق جدا میخوابید  میزاشتمش تو تختش خودش میخوابید. از وقتی اولین بارتسنج کرد تو تخت ما بینمون میخوابه. حتی دیگه خودش تم نمیخوابه باید پیشش باشیم. حالا اینا مهم نیست بالاخره میرن اتاق خودشون ایشالا. ولی این ترس دائمی و اینکه بین دارو دادن و ندادن کدوم بهتره واقعا پیرم کرده. 

نه میگم تا حالا ۶-۷ بار تشنج کرده ولی خدارو شکر هیچ اثری نداشته تقریبا همه چیزش به وقط بوده تا حالا ...

دقیقا پسر منم اولا اتاقش میخابید بعد تشنج دیگه ترسیدم، پسر من دیر راه رفت زیادی احتیاطی بود و حسم میکردم از عوارض داروها هم باشه، دیر حرف زد، ولی خب خداروشکر تکمیل شد همه چیزش، فقط داروها بعضی وقتا اختلال خواب میاره نمیخابه دیر میخابه، یا خواب زیادی میاره، عصبی میکنه بی اشتها میکنه، شلوغش میکنه ، الانم بعد این تشنجش یه چشمش کوچیک تر شد انگار گفتم حتما از اثر تشنجه درس میشه الانم حس میکنم اون چشمی که کوچیک شده بود حالتش عوض شده بود الان مردمکش هر از گاهی کج میشه انگار حالت نگاهش عوض شده، دارم میمیرم از نگرانی نمیدونم از داروهاس یا تشنج، موقتیه یا دائمی. خیلی میترسم 

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
دقیقا پسر منم اولا اتاقش میخابید بعد تشنج دیگه ترسیدم، پسر من دیر راه رفت زیادی احتیاطی بود و حسم می ...

خوب ممکن نیست هر عفونتی که باعث تبش شده به جشمش هم زده باشه؟ دمترش چی گفت؟ میفهمم هر چیز غیر عادیو منم به تشنج ربط میدم. من بر خلاف حرف دکترهای اینجا تا پسرم تب میکنه بهش دیازپام میدم . اولا شل میشد. الان شارژ میشه انگار تا دیازپام میدم . میپره بالا پایین دور خونه میچرخه . فکر کن با تب ۴۰ چه جونی پیدا میکنه. 

ولی بدیش اینه که بیشتر وقت ها انگار تبش به سطح بدنش هنوز نرسیده تشنج میکنه . واسه همین هر جه قدر هم روزی ۱۰۰۰ بار تبشو بگیرم باز معلوم نیست داخل بدنش چه خبره

اسی کاملا درک میکنم وقتی میگی با هر حرکتش میمیرم و زنده میشم چون خودمم تو اون شرایطم، پسرم از واکسن ...

سلام خانمی الان پسرتون جطوره بعد از این تشنج آیا دوباره تشنج کرد یا خدا روشکر خوب شد چیکارا کردین تجربتون رو ممنون میشم بگین بهم

.......خدایا شکرت ....

خواهدزادم سه سالشه تب کنه وایویلاس ی دکتر بردبم که دستش شفا بود گفت تا هفت سالگیش شیاف تو خونتون باشه تب کرد هر چهار ساعت شیافش کنید تا تبش کاملا قطع بشه الانم همونکارو مبکنیم خدا رو شکر دیگه موقع تب به تشنج نمیرسیم

معلم دبیرستانم پسرش کوچیک بود همیشه از بچها شنیده بودیم تشنج می‌کرد،زیره چشماش همیشه گود افتاده بود..ولی خیلی معلم خوبی بود..اگه میشه برا پسر ایشونم دعا کنین

من‌‌ وقتی دوست داشته میشم چشام برق می‌زنه،پوستم صافه،موهام خوش حالته، خوشگلم و زندگی قشنگه؛ولی الان کدر و زشتم،یه گوشه افتادم همینطوری.
کل بدنش میلرزه چشاش میره بالا

به جای اینکه منتظر تشنجش باشی تبشو کنترل کن 

نزار حتی دو درجه تبش بالا بره 

تبو از پا و رونش باید کنترل کتی دستمال بزاری روسرش بدتر میشه 

عاهعع ای مرگ تو معیار... فرمانده ستاد کل ایسگا گیری #با_جنبه_باش_خواهرم