2777
2789
عنوان

تشنج پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7554 بازدید | 102 پست

احتمالا صرع داره ب تشنج های بی دلیل میگن صرع بعد از ی سنی خود ب خود رفع میشه معمولا تا۷ سالگی هست خواهر زاده منم همینطوره بدون تب و مریضی خاصی تشنج میکرد دکتر همینو گفت بعد از 7 سالگی ش دیگه تشنج نکرد 

دهدرلچک ب سر ز ایل شیرون ماده شیر زاگرسی ب خاک ایرون🎹👑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا پسر منم اولا اتاقش میخابید بعد تشنج دیگه ترسیدم، پسر من دیر راه رفت زیادی احتیاطی بود و حسم می ...

تورو خدا هروقت پیاممو دیدین جواب بدین حال پسرتون خوب شد؟واسش چیکار کردین

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

به جای اینکه منتظر تشنجش باشی تبشو کنترل کن نزار حتی دو درجه تبش بالا بره تبو از پا و رونش باید کنتر ...

اخه بعضی وقتها اوال تشنج میکنه بعدش تب به شطح بدن میرسه که قابل تشخیص باشه. یعنی اول داخل بددن و مغزش گرم میشه توی یه مدت زمان کم 

پسر من حدود ۱.۵ سال تشنج نداشته ولی هنوز میترسم

اره این ترس و استرس باهامون خیلی بده شما داری دیازپام میدی دیازپام چند میلی  من دوسالگیش دادن ندادم الان دوباره تشنج و تب داشته ۱۹ تیر باید ببرم مغز و اعصاب نمیدونم خدا خودش موآطبشون باشه پسرم امسال پیش هست همش نگرانم هی مریضی و هی تب 

.......خدایا شکرت ....
اره این ترس و استرس باهامون خیلی بده شما داری دیازپام میدی دیازپام چند میلی من دوسالگیش دادن ندادم ...

اره واقعا خدا مواظبشون باشه.

من دیازپام تا پارسال هر وقت تب میکرد قرصشو میدادم ۲ میلی گرم. شیاف ۵ میلی گرم هم هر وقت تشنج میکرد. 

پسر من دوبار نوار مغز گرفتن گفتن هیچی نیست تا ۵-۶ سالگی نوب میشه.

وای الان شما میگین پسرتون باز هم تشنج داشته. کلا میگن اگه با تب باشه مشکلی نیست  اگه تشنج طولانی نباشه.نمیدونم واقعا

اره این ترس و استرس باهامون خیلی بده شما داری دیازپام میدی دیازپام چند میلی من دوسالگیش دادن ندادم ...

ببخشید قرص دیازپام ۲ بود نصف میدادم هر ۸ ساعت تا ۴۸ ساعت بعد از شروع تب

ببخشید قرص دیازپام ۲ بود نصف میدادم هر ۸ ساعت تا ۴۸ ساعت بعد از شروع تب

ممنون بمن گفتن کاملش توی دوسالگی بهش بدم شما دکترش کی بود یا خارج گفتن نصف دو میلی چقد داره پسرتون

ببخشید الان یادم اومد بمن گفتن دیفن هیدرامین..سیتریزن کلا آنتی هیستامین ها نباید توی مریضی بدمش تشدید میکنه تشنج رو قبلا بهم نگفته بودن شما همینو گفتین یا نه ?اگه مریض بشه خب پس چی میدین بهش گلو درد یا حساسیت.

و موقع تب چیا میدین هر چند ساعت اینم لطف میکنید جواب بدین باز من در خواست دوستی میدم شماره وات ساپم میفرستم اگه سخته تایپ کنید ویس برام بفرستین شرمنده وقتتون میگیرم 

.......خدایا شکرت ....
اره واقعا خدا مواظبشون باشه.من دیازپام تا پارسال هر وقت تب میکرد قرصشو میدادم ۲ میلی گرم. شیاف ۵ میل ...

نگران نباشید من خیلی مطلب خوندم خیلی بچه ها دیگه تکرار نمیشه پسر من جز نادر ها بوده ولی خیلیا میگن دیگه نمیشه تکرار نگران نباشید 

.......خدایا شکرت ....
ممنون بمن گفتن کاملش توی دوسالگی بهش بدم شما دکترش کی بود یا خارج گفتن نصف دو میلی چقد داره پسرتونبب ...

به من هیچی نگفتن. حتی اینجا گفت نمیخواد قرص دیازپام بدی وقتی تب میکنه. چون تشنج با تب بی ضرر هست . حتی گفتن تشنج کرد ۴ دقیقه صبر کن اگه تمو م نشد شیاف بزار. من سرما میخوره استامینوفن و بروفن فقط میدم. ایننجا که هیچ دارویی نمیدن خودم ا/۴ قرص سرماخوردگی میدم بعضی وقتها