2777
2789
عنوان

تشنج پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7551 بازدید | 102 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام خانمی الان پسرتون جطوره بعد از این تشنج آیا دوباره تشنج کرد یا خدا روشکر خوب شد چیکارا کردین تج ...

عزیزم پسر من یه بار روز تزریق واکسن ۱۸ ماهگی تشنج کرد، یبارم دو هفته بعد تزریق، بعد اون تا حدود ۴ سالگی دارو مصرف کرد تحت کنترل بود و نوار مغزی و....‌، تا اینکه تو ۴ سالگی تقریبا داروخونه دکترش قطع کرد، دو سه ماه بعد از قطع دارو یبار سرماخورد و تب کرد و دوباره تشنج خفیف کرد سر پا بود یهو افتاد زمین و بی اختیار جیش کرد و هر چی هم صداش کردیم جواب نداد و واکنش نشون نداد انگاری هوشیاری نداشت، برا همین دوباره بردم دکتر و نوار و اینا بازم دارو داد و فعلا الان که شش سال و خورده ایه دارو مصرف می‌کنه و تحت کنترله دکتر گفته تا پایان هفت سالگی باید دارو مصرف کنه عجله نکن برا قطع دارو، و اینکه مهر ماه قراره بره کلاس اول واکسن شش سالگی رو باید تزریق میکردیم دکتر گفت باید به جای پنجگانه دو گانه تزریق شه و ضعیف باشه چون بدنش مقاومت نمیکنه، بازم اگه سوالی داشتی من در خدمتم

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
تورو خدا هروقت پیاممو دیدین جواب بدین حال پسرتون خوب شد؟واسش چیکار کردین

بله عزیزم خداروشکر خوبه ولی دارو مصرف می‌کنه دیگه، ببخشید مدتی بود نمی اومدم نی نی سایت برا همون، شرمندم، سوالی داشتین من در خدمتم عزیزن

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
عزیزم پسر من یه بار روز تزریق واکسن ۱۸ ماهگی تشنج کرد، یبارم دو هفته بعد تزریق، بعد اون تا حدود ۴ سا ...

ممنون که وقت گذاشتین و جداب دادین چه دارویی بهش میدین من بردم دکتر شربت والپرات سدیم داد هنوز ندادم منتظرم ببرم یه دکتر دیگه  دکترش رو معرفی میکنید دکتر متخصص کودکان گفت درباره واکسن دوگانه یا متخصص مغز و اعصاب چقد سخته خدا خودش کمک کنه داروها هیم تاثیر بدی نداشتن بیش فعالی و پرخاشگری از اینا 

.......خدایا شکرت ....
ممنون که وقت گذاشتین و جداب دادین چه دارویی بهش میدین من بردم دکتر شربت والپرات سدیم داد هنوز ندادم ...

خداروشکر خوبه فعلا همه چی، قبلا کلوبازام و پیراستام ولی بعد قطع دارو و تشنج دوباره تو ۴ سال و دو ماهگی از اون موقع والپراوات سدیم مصرف میکنه، دکتر شادی شیوا تو تبریز

خداروشکر خوبه فعلا همه چی، قبلا کلوبازام و پیراستام ولی بعد قطع دارو و تشنج دوباره تو ۴ سال و دو ماه ...

ممنون عزیزم لطف کردی بمنم همین دارو دادن والپرات هنوز ندادم تاببرم یه دکتر دیگه هیچ عوارضی که روی پسرتون نداشته چاقی بد اخلاقی

.......خدایا شکرت ....
ممنون عزیزم لطف کردی بمنم همین دارو دادن والپرات هنوز ندادم تاببرم یه دکتر دیگه هیچ عوارضی که روی پس ...

نه خوبه خداروشکر، پسر من هیچی نمی‌خورد و خیلی لاغر بود از وقتی این دارو رو مصرف میکنه یکم میخوره ولی بازم پرخور نیس یه کوچولو تپل شده فقط، و اینکه هر از گاهی شب ادراری داره ولی نه همیشه

بله عزیزم خداروشکر خوبه ولی دارو مصرف می‌کنه دیگه، ببخشید مدتی بود نمی اومدم نی نی سایت برا همون، شر ...

مرسی عزیزم خداحفظش کنه. بچه یکی از اقوام چنماهگی تشنج کرده الان که نزدیک دو سالش هست از لحاظ حرکتی مشکل داره یعنی نمیتونه راه بره یا سینه خیز بره از نظر هوش خوبه مشکل نداره ولی مشخصه حرکاتش کند هس بنظر شما اینا بدلیل تشنج هست؟ بمرور زمان ممکنه خوب بشه؟ 😔

🌱دلم یکیو میخواد که توی بدترین حالتام و کلافه ترین وضعیتم به اندازه وقتایی که خوب و آرومم دوسم داشته باشه(๑ت๑) ████████▒▒80%  

مرسی عزیزم خداحفظش کنه. بچه یکی از اقوام چنماهگی تشنج کرده الان که نزدیک دو سالش هست از لحاظ حرکتی م ...

اول اینکه داروی ضد تشنج مصرف میکنه کودک؟ دوم اینکه ببرن متخصص و کلا معاینه بشن ببینن اگر مشکل ذهنی و جسمی نداشته رفته رفته درست میشه، من خودم پسرم که ۱۸ ماهگی تشنج کرد تا اون موقع به راه نیافتاده بود بعد اونم داروهای تشنج باعث شد دیر به حرکت بی افته، کلی دکتر و نوار مغزی و متخصص و بررسی بردم ولی گفتن نه مشکل ذهنی و هوشی داره نه جینی پس خطری نداره و به مرور این اختلال حرکتیش درست میشه نگران نباشین پسرم چند ماه بعد تولد دو سالگیش راه رفت