2777
2789
عنوان

تشنج پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7552 بازدید | 102 پست
نگران بچتون شدم تشنج پی در پی اصلا طبیعی نیست خواهش میکنم ی فکری بکنید

ممنون واقعا موندم تو فکرم بیارم ایران ولی لینجا تو فرودکاه حتی به دارویی مه‌میاریم ممکنه گیر بدن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اروپا پزشکیشون تو سرشون بخوره، این چ مسخره بازی ایه. 

اگع تونستی بیارش ایران، هر روز تشنج که بچه رو اذیت میکنه. باید قرص بخوره

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
ولی اسی از من میشنوی بهشششش قرص بدع ببرش پیش یه پزشک خوب دارو مصرف کنه معمولا تا چند سال بایذ مصرف ک ...

پسر منم تا چند دقیقه بعدش بدنش شل میشه رو پاش نمیتونه وایسه. بهترین دکتر مغز و اعصاب اطفال اینجارو بردم. که تخصص اصلیش صره و تشنج هست . اونم گفت دارو نمیخواد. واقعا فکر میکنم باید بیارمش ایران. 

پسر منم تا چند دقیقه بعدش بدنش شل میشه رو پاش نمیتونه وایسه. بهترین دکتر مغز و اعصاب اطفال اینجارو ب ...

اینجا هم ی دکتر ببر اخه ما میریم مطب یخدا بچه ۱ساله میارن ک دارو مصرف میکنه 

اگ اومدی اینجا میگی کی اینطور شده بعد میگی.  میگن خوب میشه میکن فلان میشه. اگدخودت بهتر می ...

دعوا  که ندارم. دارم اتفاق هایی که افتاده میگم. به دکترش گفتم ممکنه بیفته میگه بچش زیر ۱ متر چیزی نمیشه. من میدونم با دارو دیگه تشنج نمیکنه. ولی دارو نسخه میخواد. منم که آشنا ندارم اینجا. فقط میخواستم تجربه های بقیه رو بدونم. و چون همه وقط گذاشتین با مهربونی جواب دادین گفتم کامل نوضیح بدم شرایطو . بازم ممنون از دلسوزی و مهربونیتون

گلم دکتر محمود رضا اشرفی فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان هست چند ماه ب چند ماه نوبت میده کارش فوق ...

ممنون واقعا . کدو شهر هستن؟ من تهران آشنا دارم شاید بتونم نوار مغزو واسشون بفرستم و مشاوره بگیرم. شما دکتر محولاتی میشناسین؟ 

خدارو شکر . میشه بپرسم بیشتر از یک بار بود؟ دارو مصرف کرد؟

نمیدونم، اون موقع من هم بچه بودم، یادمه سریع میبردن بیمارستان و بعد از یکی دو ساعت اگر شتباه نکنم بر میگشتن.

منم ساکن کشور همسایه سوئدم، کارم تو مدرسه ابتدایی هست و بچه هایی که صرع دارن معمولن دارو تو مدرسه براسون میارن.

خدارو شکر پسر شما صرع نداره.

درسته کشورهای غرب دارو به این سادگی ها نمیدن، اخه دارو اگه برای یک جای بدن خوب باشه برای یک جای دیگه ی بدن خدایی ناکرده ممکنه ضرر برسونه ، برای همین دارو به این سادگی نمیدن، تا مطمئن نشن که بیماریش جدیه.

ایران برای یک سرماخوردگی ساده هم یک پلاستیک دارو میدن که اصلا خوب نیست. 

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

اسی کاملا درک میکنم وقتی میگی با هر حرکتش میمیرم و زنده میشم چون خودمم تو اون شرایطم، پسرم از واکسن ۱۸ ماهگی با تب تشنج کرد، نوار گرفتن سالم بود دارو نداد، دو هفته بعدش دوباره تب کرد و تشنج کرد دکترش گفت چون ادامه داشت تشنجش دیگه باید دارو بخوره، به فنوباربیتال حساسیت داد و کهیر زد، قرص کلوبازام و شربت پیراستام نوشت دکترش، چند سال خورد و رفته رفته با نوار مغزی به تدریج قرص کم و کمتر شد و قطع شد پارسال همین موقع ها، پیراستامم ادامه داشت تا اینکه مهر امسال بعد از نوار دوباره به تدریج شربتم قطع شد، اوضاع خوب بود تا اینکه ده روز پیش پسرم صبح بیدار شد سرفه کرد دیدم یکم تب داره دارو دادم تا شب بد نبود تبشم شدید نبود تل اینکه شب یهویی داشت بازی می‌کرد وسط بازی سرپا جیش کرد بی اختیار و هرچه قدر بهش گفتیم چرت جیش کردی و اینا دیدیم جواب نمیده و فقط نگا میکنه فهمیدیم که انگار هوشیاریشو از دست داده و بردیمش حموم و شستیمش هوشیار شد جواب داد، بردیم دکتر دوباره گفت متاسفانه دوباره تشنج کرده و باید دارو بخوره الان چند روزه باز دوباره دارو شروع کردیم شربت والپراوات سدیم صبح و شب براش تجویز کرده، داغونم اسی داغووووون دارم میمیرم خودمم مریض شدم افسرده شدم نه میتونم بخندم نه میتونم کارامو بکنم عین دیوونهدها شدم، بدنم سسته همش می لرزم، سر و گردنم انقد درد میکنه اصلا یه وضیم که قابل توصیف نیس، می فهمم چی میگی الان، پسرم الان پنج سالشه یعنی دو هفته بعد، ۱۶ اسفند تولد پنج سالگی بچمه، دل و دماغ ندارم اسی دارم میمیرم😭

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤
ممنون واقعا . کدو شهر هستن؟ من تهران آشنا دارم شاید بتونم نوار مغزو واسشون بفرستم و مشاوره بگیرم. شم ...

نه فدات بشم  ایشون رو نمیشناسم

دکتر تهران هستند گلم

درمورد مشاوره و...اطلاعی ندارم والا

چرادروغ بگم

تماس بگیرید با منشی شون   حتما راهنمایی

تون می‌کنند