2777
2789
عنوان

تشنج پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 7551 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلاااااا .کی گفته اینوووو.  بخدا ما میریم مطب یارو میگد۲۰ساله دارم قرص میخورم اگ نخورم تشن ...

آره میدونم میگن اون صرع هست ولی برای پسرم با تب هست ومیگن خود به خود خوب میشه!!!

ولی اسی از من میشنوی بهشششش قرص بدع ببرش پیش یه پزشک خوب دارو مصرف کنه معمولا تا چند سال بایذ مصرف که.

تشنح ممکنه باعث سکته شه.

تورخدا ببرش بهش دارو بده اشتباه مارو نکن.

بهدا من هرشب ترس اینو‌دارم شوهرم تشنج کنه.

شوهر من تشنج میکنه تا ده دقیقه حافظه کوتاه مدتشو از دست میده😔ولی الان خوبه خوبه خداروشکر

.همسرم تشنح میکنه. ولی تب نمیکنه. یهو. ک الان خداروشکر داره قرص میخوره اصلاااااا تشنح نکرده

خدارو شکر. اینو میگن تشنجاش ضرر نداره و سنش که بالا بره خوب میشه ولی من هر ثانیه یا هر حرکت عجیبش میمیرمو زنده میشم

قرن چند هستیم عزیز؟ پای جون یک بچه در میونه دعانویس خره کیه

چ میدونم خواستم چیزی که دیدم بگم باور کن من خودم پدر شوهرم هیچ جوره منو دوست نداشت خواستم اونم دوستم داشته باشه مثل بقیشون با دوستم رفتیم پیش یکی به اسم اقایه حیدری نه تنها الان دوستم داره فردایه همون روز گریه کرد گفت عروس عزیزم خواب دیدم مردی و تا الان که ۲ ساله گذشته خیلی منو تحویل میگیره پیش جاریم 

آره میدونم میگن اون صرع هست ولی برای پسرم با تب هست ومیگن خود به خود خوب میشه!!!

تشنج فرق ندارع چ با تب چ با هرچییییی. بیشتر از سه بار. صررررررعه.  فقط نوعش فرق میکنه.

باید قرص مصرف کنه

بچه خواهر منم تب میاورد تشنج میکرد وقتی بزرگتر شد خوب شد خدارو شکر.

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
خدارو شکر. اینو میگن تشنجاش ضرر نداره و سنش که بالا بره خوب میشه ولی من هر ثانیه یا هر حرکت عجیبش می ...

اگ اومدی اینجا میگی کی اینطور شده بعد میگی. 

میگن خوب میشه میکن فلان میشه.

اگدخودت بهتر میدونی پس اوک حالا من خودمو بزنم ک بابا من یکیشو دارم و این‌طور نی تشنح بیشتر از سه بار صرع میشه فقژ نوعش فرق داره در هر صورت باید قرص مصرف کنه. تشنج تو خواب ممکنه سکته کنه خدایی نکرده. ممکنه یهو بخوره زمین 

آره خیلی تو فکرم که بیارمش ایران عید

گلم

دکتر محمود رضا اشرفی

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان هست

چند ماه ب چند ماه نوبت میده

کارش فوق العاده هست

هر چی گفت  همونه

کن

فردا از گوگل شماره ی مطبش رو سرچ کن

وقت بگیر

ببرش پیشش

پشت گوش ننداز لطفا