2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 175 پست
چه خودمون ما زن ها بکشیم شش در و شش پاره کنیم حق با زن باشه و هر چیزی مرد کار خودش می‌کنه چه زن دوم ...

پس تسلیم شیم . مرد هوس بازی کنه و زن هم راحت بشه زن دوم و یکی دیکه بشه یک زن افسرده و دل مرده 

اون زنه که زن دوم‌شده معلومه چیه 

اون‌مرده هم‌که دیگه بماند 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون اقایی ک ب زنش ک شبو روز باهمن دروغ میگ و خیانت میکنه چطور باورشون میشه ک ب اینا وفاداره؟؟؟

ببین زن دوم شدن برای آدمی که قید اخلاقی نداره کلی منفعت داره 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 
چه خودمون ما زن ها بکشیم شش در و شش پاره کنیم حق با زن باشه و هر چیزی مرد کار خودش می‌کنه چه زن دوم ...

اره مردهای خراب این مدلی هستن 

طفلی زن بدبختی که گیر همچین هرزه ای افتاده

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اسی تروخدا تاپیک و قفل کن حالم بهم خورد واقعا فک کردم نسل اینجور زنا منقرض شده که انقدر جنس مرد و با ...

از ماست ک برماست..بعضی زنا ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن.

نمیگن اون زن شاید خودشون،رخترشون باشه.بازم همچین توجیهاییو قبل میکنن؟

بعضیا هم انقد کم اهمیتن ک واقعا براخودشون قبول دارن این چیزارو.

پس تسلیم شیم . مرد هوس بازی کنه و زن هم راحت بشه زن دوم و یکی دیکه بشه یک زن افسرده و دل مرده 

مردا داتشون خرابه هرکاری کنی خیانت شو می‌کنه چه تو بفهمی چه نفهمی که صدر صد ۹۰ در صد متوجه نمیشین 

مردا داتشون خرابه هرکاری کنی خیانت شو می‌کنه چه تو بفهمی چه نفهمی که صدر صد ۹۰ در صد متوجه نمیشین&nb ...

پس بره صیغه کنه ک حلال باشه راه حلی ک تو کامتا ارائع دادی

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

مردا داتشون خرابه هرکاری کنی خیانت شو می‌کنه چه تو بفهمی چه نفهمی که صدر صد ۹۰ در صد متوجه نمیشین&nb ...

کی گفته چرا جمع میبندی حالا چون مردای اطراف شما جلب تشریف دارن همه خرابن و هرزه

نه همه مردها ذاتشون خراب نیست همون جور که زن بد ‌‌خوب هست  مرد خوب و بدم هست 

از ماست ک برماست..بعضی زنا ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن. نمیگن اون زن شاید خودشون،رخترشون باشه.بازم ه ...

عزیزم زمین گرده. طعم خیانت و چشیدم و میدونم دردش خوب نشدنیه. نفرین نمیکنم ولی امیدوارم خدا به ی طریقی ادبش کنه ک دست از این تفکرات برداره و فردا دخترشم مث خودش بار نیاره ک خیانت و صیغه رو انقد رواج بدن. ببین ی روز چجوری از حرفش پشیمون میشه

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز