2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3867 بازدید | 175 پست

کاربر جوجه اردک زشت

من یه توصیه دارم بهت، در کنار احکامی که فقط شنیدی و اطلاعی درباره جزئیاتش نداری خودت به صورت دقیق تر تحقیق کن و کتاب بخون

و در کنار همه اینا اطلاعات خودتو نسبت به عواطف و احساسات بین انسان ها بیشتر کن🙂شاید متوجه بشی که شکستن قلب یه زن پیش خدا خیلی بالاتر و مهم تره نسبت به تنوع طلبی و حس ارضا نشده مردا. 

من نمیگم حضرت علی گفته 

جوابت و تو اون کامنتا گفتم انقد چرت و پرت نگو خجالت نمیکشی ک هر فساد و کثافتی رو نسبت میدی ب دین و اماما؟ شرم و حیا نداری تو واقعا؟ نکنه خودت زن دوم یا صیغه هستی ک انقدر برات عادی شده. واقعا در عجبم. یبار گفتم دلیل زن گرفتن پیامبر و اماما چی بوده ب امید اینکه شاید بفهمی اما دریغ

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پس بره صیغه کنه ک حلال باشه راه حلی ک تو کامتا ارائع دادی

اره دیگ‌..مرد هرز و کثیفی ک با زنش سیر نمیشه چشمش دنبال بقیه زناس ما نمیگیم مشکل داره ها،میگیم بنده خدا صیغه کنه.چون حقشه.حلالم هست.نوش جونش.فقط اون زنی ک تو اون زندگی نابود میشه  هیچ حرفی ازش نمیزنیم ،ب ما ربطی نداره،چون ب نفعمون نیس.مهم مرده تو این جامعه.

کاربر جوجه اردک زشت من یه توصیه دارم بهت، در کنار احکامی که فقط شنیدی و اطلاعی درباره جزئیاتش نداری ...

اینا فکر کردن که بلانسبت مردا سگن که به هرکی رسیدن بو کنن

غریضه وقتی از حدش بگذره حیوانیه به زن دوم و سوم ختم نمیشه مرضه

اره دیگ‌..مرد هرز و کثیفی ک با زنش سیر نمیشه چشمش دنبال بقیه زناس ما نمیگیم مشکل داره ها،میگیم بنده ...

اره فقط از راه حروم کارش و نکنه حلال بود عب نداره. تحلیل من از حرف اون کاربر

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

من خودم مخالف زن دوم و اصلا ام تحمل یک ثانیه شو هم ندارم ولی خوبه خیلی چیزا قبل حرف زدن آدم فکر کنه ...

همه پیامارو خوندم حال نداشتم تایپ کنم ولی اینو دیگه نتونستم جواب ندم.. عزیزم میگید درست نیست اینجوری نگید که زن دومی بخونه دلش بشکنه؟؟؟ مگه اون زن دوم میشد فکر اینجارو کرد که دل زن اول نشکنه؟؟؟ خیییلی باید سنگ دل باشی که هووی کسی بشی بزرگترین خیانته به همجنس خودت

اینا فکر کردن که بلانسبت مردا سگن که به هرکی رسیدن بو کنن غریضه وقتی از حدش بگذره حیوانیه به زن دوم ...

والا من یه جا یه همچین چیزی شنیدم، گفتم چرا با این حرفا اینقدر به مردا توهین میکنین، مگه حیوونن؟ 

این حرفا و کلیشه ها اینقدر تو جامعه تکرار شده که بعضی مردا فکر میکنن واقعا یه خبریه و باورش کردن که باید دم به دقیقه و سر هر چیزی تحریک بشن

واقعا الان به مردم حق میدم اگ از دین زده شده باشن از بس ک مسلمون نماها زیاد شدن. به اسم دین هر کار میخاد میکنه بعد برچسب میزنه روش ک امام علی گفته فلانی گفته. ی دوستی دارم چادریه باورت نمیشه چطور بحث دین ک میشه میپره به همه از بس ک مثلا مذهبی و مقیده ولی خدا شاهده کثافت کاریایی کرده ک من هنوز تو شوکم

عزیزم مرد خراب نباشه نمیره زن دوم بگیره حالا دختر مردم چقد زور داره که بهش زوری تحمیل کنه مشکل از خود جنس خرابشه که چراغ سبز نشون میده اونم دو حالت داره.

یا خانومش نیازاشو رفع نمیکنه و مرد خسته شده مثل خیلی از خانوما که از سردی و بی توجهی شوهرشون خسته شدن و دنبال فرارن و یا اینکه مرده هرزس تعهد سرش نمیشه هرکاریم کنی به هرزگیش ادامه میده