2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3932 بازدید | 175 پست
والا من یه جا یه همچین چیزی شنیدم، گفتم چرا با این حرفا اینقدر به مردا توهین میکنین، مگه حیوونن؟&nbs ...

واقعا الان مرد های بیچاره کمرشون خم  شده زیر بار مسولیت زندگی و گرونی از ۱۰۰مرد شاید ۱۰تاش خر باشن که اونم باز تقصیر این هرزه  های خیابانی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ها استغفرالله عوذبالله خدا که نیستین بخواین بگین نباشه و این حرف ها خود خدا گفته مرد می‌تونه ...

عزیزممم😊

از ته قلبم برات از خدا میخوام که شوهرت این رسالت رو انجام بده و ۳تا زن دیگه رو از بیوه گی نجات بده خیلی مشتاقی حیفه که شوهرت محروم شه از این حقیکه خودتم داری ازش دفاع میکنی

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

همه پیامارو خوندم حال نداشتم تایپ کنم ولی اینو دیگه نتونستم جواب ندم.. عزیزم میگید درست نیست اینجوری ...

والا ما باید مواطب باشیم زن دوم دلش نشکنه🤤🤤مث اینه  ک ب اقای دزد نگیم دزدی،چون دلش میشکنه و ما باید جواب پس بدیم پیش خدا😷🙄

عزیزممم😊 از ته قلبم برات از خدا میخوام که شوهرت این رسالت رو انجام بده و ۳تا زن دیگه رو از بیوه گی ...

بابا این خودش دومی سومیه

😂

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

همه پیامارو خوندم حال نداشتم تایپ کنم ولی اینو دیگه نتونستم جواب ندم.. عزیزم میگید درست نیست اینجوری ...

همم!کجای کاری خواهراینجورآدمافقط میخان خودشونوقالب کنن وعین بختک بیوفتن روزندگی بقیه،اینقدتشنن حاضرن هرطورشده فقط بچسبن!!!!

بابا این خودش دومی سومیه 😂

میتونه چهارمی باشه😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️