2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

3864 بازدید | 175 پست

شمایی ک براحتی زن دوم میشین ،رو خونه زندگی یک نفر دیگ آوار میشین،یا همچین چیزیو قبول دارین....

اینو بدونین هیییبچوقت اون مرد نمیاد ب شما بگ با زنم مشکلی ندارم ،زنم همه جوره پای من بوده ولی من هرز و تنوع طلبم.

عمه ناتنی منم زن دوم شد😪..البته اون بخاطر نازایی زنش اینکارو کرد

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسیو میشناسم با اقایی دوس بودن رابطشون مث زنو شوهرا بوو‌اقا زن و یه بچه داشت میگف رابطمون خوب نیستو فلان.

بعدا گندش دراومد غیر ازین خانم دوس دختر دیگم داره ب ایشونم خیانت میکنه.

اینجور ادما مشخصه عادت ب دروغو تنوع دارن.هیچوقت درست نمیشن.

دقیقا اینطور زنا فقط خودشونو گول میزنن قشنگ می‌دونن اون مرد همیشه هرزه س و ب خودشونم بموقعش خیانت می‌کنه من کسی میشناسم ب خیال خوشش زن دوم ی مایه دار هرزه شده بعد جالبه عاشق ی دختر دیگه شد و اونم شد سومی  منم گفتم این مشکل مالی نداره تو هم منتظر بعدی باش حریم سلطانه

وقتی کسی ارزش برا خودش قائل نشه دست به همچین کارهایی میزنه

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،
اون خانم بیچاره چی؟شاید مجبوره ب موندن تو اون زندگی.ولی مث مرده متحرک.

آره دقیقا همینجوره من دلم خیلی براش میسوزه..۱۷ ساله ازدواج کردن و بچه دار نشدن

بدون اطلاعش با عمم ازدواج کرد و وقتی عمه ام باردار شد بردش خونش و به زن اولش گفت🥲

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم از آدمای خیانتکار خوشم نمیاد. اما خب مرد وقتی دیگه دوستت نداشته باشه یا هرزه باشه همینه، میفته دنبال یه نفر دیگه. حالا یا یه زن میاد سراغش یا خودش میره سراغ یه زن دیگه. به نظرم خانم در اینجور مواقع نباید فک کنه که  چیش از اون زنه کمتر بوده که شوهرش ول کرده رفته سراغ اون، بلکه باید اگه شرایطشو داره جدا بشه بره، اینجوری شاید اونم یه آدم خوب وارد زندگیش شد که هر دو همو دوست داشته باشن و وفادار باشه

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

خاله ی منم سال هاست که داره با هووش یه جا زندگی می‌کنه به خاطر بچه هاش موند البته که بچه هاشم کلی ضربه خوردن و هووش هم دخترش بچه دار نمیشه و یه مدت هم شایعه شد که دامادش زن دوم گرفته 

دقیقا اینطور زنا فقط خودشونو گول میزنن قشنگ می‌دونن اون مرد همیشه هرزه س و ب خودشونم بموقعش خیانت می ...

دقیقا همینه.بعضی زنا ب هم جنس خودشون رحم نمیکنن.اخه مگ مرد کمه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز