2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3864 بازدید | 175 پست

من یک زنم قطعا همسرم این کار کنه در مرگ  میرم و نمیتونم اصلااااا یک ثانیه تحمل کنم ولی وقتی آدم فکر می‌کنه چرا آنقدر زن خراب زیاده وقتی زنی کمتر بیوه باشه فساد ام کمه چون زن ها خودشون به همجنس خودشون رحم نمیکنن میان برای یک قرون دو هزار کلی کثافت کاری میکنن وقتی زنی بیوه باشه ازدواج کنه زن خراب کمتر چه عیرادی داره حالا زن دوم بشه خدا که خدا این چیزا رو حرام نکرده اگر بد بود قطعاااا خدا حرام میکرد چرا عرب ها کمتر زن خراب دارن چون زن بیوه ندارن یا کم دارن مردی که هر سری با خانم های خیابونی باشه خیلی بدتر تا زن دوم داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسیو میشناسم با اقایی دوس بودن رابطشون مث زنو شوهرا بوو‌اقا زن و یه بچه داشت میگف رابطمون خوب نیستو ...

الان بی غیرتیو خائن بودنو اسمشو گذاشتن تنوع طلب ،،،

من خودم کاربر مرد هستم ،اونایی میخونن به بقیه مردهای به قولی تنوع طلب که میرن با خواهر مادر و زن بقیه تنوع طلبی میکنن دوس دارن خواهر مادر زنشون برن بابقیه تنوع طلبی کنن 

کسی رو میخوام در زندگی اهل عشق ورزیدن باشه تا جان نثارش کنم ،مهربون باشه با اخلاق باشه تا هستی ام را به پاییش بریزم ،نه فقط تو خونه اشپزی کنه یا سرکار بریم بیایم ،رفیق همدمم باشه،چنان مهر صفا باشه که نه من با دنیا عوضش کنم نه اون با دنیا عوضم کنه ،،اونوقت زندگی زیباست ،واین یعنی غیرت یعنی وفا یعنی انسانیت ،زن جایگاه بزرگ و ویژه ای در زندگی دارد ،جوری که با تلخ کامیش زندگی تلخ وبا شادمانیش زندگی شاد و شیرین است ،

واقعا خیلی سخته که کسی که دوسش داری همچین کاری باهات بکنه، لعنت به مردا و زنای خیانتکار. بابا جداشو بعد برو هر غلطی خواستی بکن، ن اینمه از اعتماد طرفت سواستفاده کنی 🤦🏻‍♀️

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
من یک زنم قطعا همسرم این کار کنه در مرگ  میرم و نمیتونم اصلااااا یک ثانیه تحمل کنم ولی وقتی آدم ...

رضایت زن اولو جلب کنن برن ده تا بگیرن وگرنه بی رضایت فرقی با خیانت نداره ،اون عربی که شما میگی اون زنو از هر نظر سیر کرده که زن اصلا براش مهم نیس ده تا زنم بگیره شوهرش ،مردای اینجا گدان یه دونه شلوارشون تا دوتا میشه هوا برشون میداره خیانت در ایران بیشتر کار مردای احمق  با ضریب هوشی پایین ،اون مرد عرب خیانت نکرده ازدواج کرده 

من یک زنم قطعا همسرم این کار کنه در مرگ  میرم و نمیتونم اصلااااا یک ثانیه تحمل کنم ولی وقتی آدم ...

زن خراب کارش مشخصه.ولی زن دوم بودن و با این حرفا نمیشه توجیه کرد.واقعا انقد مرد کمه ک بخوای بری رو زندگی یکی دیگ اوار بشی؟بعد همچین چیزی اشکال نداره؟؟چون اون زنه اگ اقابالاسر نداشته باشه ممکنه خراب بشه؟

رضایت زن اولو جلب کنن برن ده تا بگیرن وگرنه بی رضایت فرقی با خیانت نداره ،اون عربی که شما میگی اون ز ...

اره منم نظرم همین و کاملا حرف شما درسته ۱۰۰ در صد .ولی میگن زن دوم نشین و این حرف ها شاید اون زن بی پناه باشه بی کس باشه احتیاج به سر پناه داشته باشه خیلی سخته من خودم تو اون شرایط میزارمداعصایم داغون میشه اصلا ولی ولی خودم به شخصه تحمل یک ثانیه ندارم شوهرم زن دیگه داشته باشه

جوجه اردک زشت منطورت چیه؟ ؟؟ که میگی زن دوم بهتر است شما داری ازدواج دوم رواج میدی مرد متاهل غلط کنه ب زن دیگه جز زن خودش فکر کنه انشالله زن دوم سر کسایی بیاد که امروزی فکر میکنن

اره منم نظرم همین و کاملا حرف شما درسته ۱۰۰ در صد .ولی میگن زن دوم نشین و این حرف ها شاید اون زن بی ...

اره ولی مرد مجرد کم نیس،اگ فقط،یه مرد میخواد بری زن یه پیرمرد بشی بهتر ازینه ک زندگی یه زنو خراب کنی.اون زن درواقع میمیره.هیچی نمیتونه اینو عوض کنه.اصن هیچی توجیه نمیکنه همچین چیزیو.