2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 175 پست
اره منم نظرم همین و کاملا حرف شما درسته ۱۰۰ در صد .ولی میگن زن دوم نشین و این حرف ها شاید اون زن بی ...

من نظرم اینه دونفر وقتی زیر یه سقفن هروقت بدونن همو نمیخوان چاره خیانت یا ازدواج دوم نیس ،جدایی بهترین راه حله که به طرفین ضربه روحی بدتری نخوره درد خیانت هزاران بار از درد طلاق بیشتره ،اما بازم میگم اکثر مردایی که تو ایران خیانت میکنن از خانواده های متوسط رو به فقیر هستن که ندارن مهریه و حق زنشونو بدن و دست به خیانت میزنن 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید ها استغفرالله عوذبالله خدا که نیستین بخواین بگین نباشه و این حرف ها خود خدا گفته مرد می‌تونه در صورتی که عدالت بر قرار کنه استغفرالله از ائمه بالا ترین شما بهتر میفهمی خدا و ائمه نمی‌فهمند فقط بقیع که مخالف هستن می‌فهمن 

پس همسر های ائمه چی اونا زن نبودن 

چون خودم تحمل یک ثانیه تحمل و ندارم من رواج نمی‌دم  اینو خدا گفته نه من  

عزیزم اینو خدا نگفته همه قانونی که الان رو من و شما اجرا میشه دست نوشته دست بشر و این قانون هم جز ترویج صیغه و فساد دلیل دیگه ای نداشته

یک زن شوهردار هیچ وقت از زن های ......طرف داری نمیکنه بلکه بشدت تنفر داره

هم شوهر دارم و هم بچه 

شما میگی از زن ها .... یعنی امام ی که رفته زن چندم اختیار کرده اون زنش .... بوده ؟؟؟ 

خوبه راجب همه نظر میدی و قضاوت می‌کنی 

هم شوهر دارم و هم بچه  شما میگی از زن ها .... یعنی امام ی که رفته زن چندم اختیار کرده اون زنش ...

کار امامم درست نبوده و نیست.هرادمی اشتباه میکنه

پس کودک همسری هم درسته چون امام زنش بچه بوده؟

هم شوهر دارم و هم بچه  شما میگی از زن ها .... یعنی امام ی که رفته زن چندم اختیار کرده اون زنش ...

اون حضرت محمد بوده حضرت علی بوده کارشون دلیلی داشته لابد که من بازم توجیه نمیکنم  اما مردای این زمونه چه رسالتی داره اگه خیلی جنم دارن درست حسابی از پس زنو بچه اولشون بربیان 

من یک زنم قطعا همسرم این کار کنه در مرگ  میرم و نمیتونم اصلااااا یک ثانیه تحمل کنم ولی وقتی آدم ...

وقتی که پسرا و مردای مجرد جامعه تعدادشون زیاده، چه دلیلی داره که یه خانوم بره زن دوم بشه و رو زندگی یه نفر دیگه آوار بشه؟؟ 

اون آدم میتونه دامن خودشو پاک نگهداره و خدا بهش لطف میکنه و یه کیس مناسب با شرایط خودش رو براش جور میکنه،

به نظرم این حرفا برا بعضیا بهونه اس، تنها بودن یه زن دلیل خوبی واسه گناه کردن و زندگی مردم و خراب کردن نیس. 

این همه زن مستقل و تنها هستن که دارن زندگیشونو میکنن.

عزیزم اینو خدا نگفته همه قانونی که الان رو من و شما اجرا میشه دست نوشته دست بشر و این قانون هم جز تر ...

همه چی ب نفع مردای هوس بازه.معلومه کی اینارو نوشته .زنا هم ک ب هم رحم نمیکنن.

شما  ۴تامیتونی برای  همسرت  بگیری کسی جلوت نگرفته

شماهم نباید چون دوست نداری مخالفی بیای بقیه رو تخریب کنی صد در صد هستن خانم های که شوهرش ون سر سوم هو آوردن یا زن دوم شدن شاید با این حرف شما دلش بشکنه نباید به خودت اجازه بدی به زندگی بقیه سرک بکشید و دخالت کنی تو دوست نداری شوهرت بچسب که کسی دیگه رو اختیار نکنه