2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 175 پست
همه چی ب نفع مردای هوس بازه.معلومه کی اینارو نوشته .زنا هم ک ب هم رحم نمیکنن.

من اگه دستم باز بود زنو مرد خیانت کار رو مینداختم تو کوره آتیش ،به اسم اسلام هر فسادی میکنن کجای اروپا و امریکا مردا میتونن جز زن خودشون زن دیگم بگیرن بابا اسلامم با این همه تحریف به گند کشیدن ،همسر دوم گرفتن تحت شرایط خاصیه ،مکنت مالی ،رضایت همسر ،عدم توانایی زن در رفع نیاز شوهر و هزاران دلیل دیگه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من یک زنم قطعا همسرم این کار کنه در مرگ  میرم و نمیتونم اصلااااا یک ثانیه تحمل کنم ولی وقتی آدم ...

دیگه همین مون مونده واسه کم شدن زن خراب به هوو مهر تایید بزنیم . الان که زنای متاهلم هستن که خیانت میکنن . 

ببخشید ها استغفرالله عوذبالله خدا که نیستین بخواین بگین نباشه و این حرف ها خود خدا گفته مرد می‌تونه ...

خدا تو قرآن گفته در صورتی میتونین زن دوم بگیرین که عدالت رو به صورت یکسان برقرار کنین و در ادامه همون سوره اومده که این کار یعنی برقراری عدالت رو نمیتونین انجام بدین و شما انسانها از پسش بر نمیاین، پس این کار براتون خوب نیست و تا میتونین انجامش ندید

ثانیا اماما خیلی کار ها کردن ولی چرا مردم ما فقط تو اینجور موارد باید ائمه رو الگو خودشون قرار بدن؟ 

اون حضرت محمد بوده حضرت علی بوده کارشون دلیلی داشته لابد که من بازم توجیه نمیکنم  اما مردای این ...

همین بگو . داسه خمس و زکات و بقیه موارد پیغمبر نمیشناسن فقط واسه زن گرفتن یهو پیامبر شناس میشن 

من اگه دستم باز بود زنو مرد خیانت کار رو مینداختم تو کوره آتیش ،به اسم اسلام هر فسادی میکنن کجای ارو ...

دقیقا.ن ک مردا دقیقا همونطور ک خدا و اسلام گفته با زناشون رفتار میکنن ک حالا بخوان زن دوم بگیرن چون خدا گفته😏

همین بگو . داسه خمس و زکات و بقیه موارد پیغمبر نمیشناسن فقط واسه زن گرفتن یهو پیامبر شناس میشن 

میگم دیگه همش ترویج فساد و تنوع طلبی به دست آدمای فاسد که در پوشش اسلام هر گوهی میخورن 

شماهم نباید چون دوست نداری مخالفی بیای بقیه رو تخریب کنی صد در صد هستن خانم های که شوهرش ون سر سوم ه ...

هیچ زنی دوس نداره  زندگیش با خونه خراب کن شریک  بشه خدا نعلت  کنه  زن  هایی را که وارد زندگی یک زن میشن این فقط من نمیگم  همه زن ها  میگن ب جز اون  ذات  خراب  ها که زندگی دیگران براشون مهم نیست  چون  فقط  ب خودشون  فکر میکنن

من خودم مخالف زن دوم و اصلا ام تحمل یک ثانیه شو هم ندارم ولی خوبه خیلی چیزا قبل حرف زدن آدم فکر کنه بعد منتشر کنه و بگه ساید یکی با این حرف شما دلش بشکنه دلی به آه برسه 

یا هر دلیل دیگه ای هر کسی زندگیش به خودش ربطی داره 

من مادر بزرگ خودم ۳۰ سال با زن دوم شوهرش تو تو یک حیاط بودن خیلی سختی کشید خیلی بی محلی ها دید ولی بازم دم نمی‌زد می‌گفت من از خدا بالاتر نیستم از ائمه بالاتر نیستم نمیتونم بگم چون من نمی‌خوام  حرف خدا اشتباه خود خدا تو قرآنش گفته شرعا و قانونی و عرفا برای مرد عیرادی ندارع نمیتونم باید بسازم و بسوزم 

دقیقا.ن ک مردا دقیقا همونطور ک خدا و اسلام گفته با زناشون رفتار میکنن ک حالا بخوان زن دوم بگیرن چون ...

والاااا ،تو همون قرآن گفته با همسر خود به نیکی رفتار کنید احترام نگه دارین کمک کنین ،اینا فقط چهار تا زن گرفتنو و صیغه رو از تو قرآن کشیدن بیرون

دیگه اونش به من و شما ربطی نداره خودش می‌دونه و خدای خودش بره حروم کارشو بکنه بهتره یا با صیغه محرمیت حلال انجام بده بهتره ؟ 

دیگه اونش به من و شما ربطی نداره خودش می‌دونه و خدای خودش بره حروم کارشو بکنه بهتره یا با صیغه محرمی ...

حتما باید کارشو انجام بده؟؟؟حالا مهم نیس یه زندگیو از هم بپاشونه،یک زنو بکشه،مث مادربزرگ شما زنه نابود بشه،ولی مهم اینه زنه کارشو با محرمیت انجام بده دیگ؟مهم همینه؟خدا چیزی راجع ب حق الناس نگفته؟