2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 175 پست
من خودم مخالف زن دوم و اصلا ام تحمل یک ثانیه شو هم ندارم ولی خوبه خیلی چیزا قبل حرف زدن آدم فکر کنه ...

گلم طبق شرع، برای زن دوم گرفتن اجازه همسر اول واجب و لازم و در غیر این صورت اون ازدواج مشکل داره. 

مادر بزرگ شما در اصل از حق و حقوق خودش مطلع نبوده 

بعضی از احکام هایی که به اسلام وصل میکنن نتیجه تفکرات سنتی و قدیمی بوده و واقعا ریشه ای در دین نداره. 

همسر دوم گرفتن شرایط خاص خودشو داره که 90 درصد مردم باهاش آشنا نیستن. 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

دیگه اونش به من و شما ربطی نداره خودش می‌دونه و خدای خودش بره حروم کارشو بکنه بهتره یا با صیغه محرمی ...

البته خمس و زکات به من ربطی نداره منم سکوت میکنم چون دخل و خرج با من نیس . ولی زن دوم نستقیم به من ربط داره پس نمیتونم بگم چون دل زن دوم میشونه پا رو دل خودم بذارم . که ۱۰۰ درصد رو زندگی بچه هامم تاثیر داره 

گلم طبق شرع، برای زن دوم گرفتن اجازه همسر اول واجب و لازم و در غیر این صورت اون ازدواج مشکل داره.&nb ...

مادربزرگشم از حقش گذشته.چون چاره ای نداشته‌.چون همه چی ب نفع مرداس.

خدا تو قرآن گفته در صورتی میتونین زن دوم بگیرین که عدالت رو به صورت یکسان برقرار کنین و در ادامه همو ...

😂😂😂 غلام تو سریال حکم رشد نه روزه میگیره نه قرآن میخونه نه نماز بعد تو خونش میز نتهار خوری رو چپه میکنه میگه اینجا حکم حکم قرآنه

دیگه اونش به من و شما ربطی نداره خودش می‌دونه و خدای خودش بره حروم کارشو بکنه بهتره یا با صیغه محرمی ...

وقتی یه نفر همسر داره، چرا باید بره با یه نفر دیگه رابطه داشته باشه که ما نگران حلال و حروم بودنش باشیم؟ 

این ارتباط ناشی از تنوع طلبیه نه چیز دیگه

هرجا هم کم میارن میگن اونش دیگ ب منو تو ربطی نداره.

خب گلم واقعا ام همینه الان شخصی زکات و نماز و روزه و اینا انجام نده به من ربطی نداره به سمت ام ربطی نداره صدمه ای به ما وارد نمیشه بلکه خودش می‌دونه و خدای خودش  لطمه ای به ما وارد نمیشه که بگیم آره اون دنیا یقه منو میگیرن بابت این پس میشه اونش به ما ربطی تذارعذ

همون خدا و پیامبر چیزی در مورد کنترل شهوت به مردا یاد ندادن ؟ گفتن هر وقت هرجا دوست داشت مرد شلوارشو بکشه پایین ‌ شد حلال نشد حروم. استغفرلله . 

همون خدا و پیامبر چیزی در مورد کنترل شهوت به مردا یاد ندادن ؟ گفتن هر وقت هرجا دوست داشت مرد شلوارشو ...

دیگه اونو از خود آقایون بپرسید من نه مرد هستم نه تجربه ای دارم که بگم گفته یا نگفته مسئول کنترل و هر جا کشیدن پایین ش من نیستم  جالبه یعنی هر جا دوست داره می‌کشه پایین ؟ حتی خیابون ببخشید حیوان که نیستن 

بعضی ها خیلی دل پری دارن