2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 175 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

خب یسریا قبول دارن آدمای ارزشمندی نیستن کلا

سر همینم زن دوم میشن

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دیگه اونم از کثیفی همین مرداس

یکی از فامیلای بابام وقتی ۱۶ سالش بود یه مرده اومد مخشو زد،بعد که عقد کردن فهمیدن مرده تو شهر خودش زن داشته و یه بچه نوزاد.

البته این مال خیلی سال پیشه که مد نبود شناسنامه نگاه کنن.

🤍💍//با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.من سه ساله متاهلم مرتیکه مشکوک زاده،درخواست نده!

من یک زنم قطعا همسرم این کار کنه در مرگ  میرم و نمیتونم اصلااااا یک ثانیه تحمل کنم ولی وقتی آدم ...

حرفت خیلی بده خیییلی. چرا همه بیوه ها رو جمع میبندی؟ چرا میگی اگ بیوه نباشه فساد نیس؟ ینی اون زنی ک شوهرش کتکش میرنه و خیانت میکنه یا هرجور هس باید بمونه تا بیوه نشه که جامعه به فساد نره؟ والا من دختر مجرد دیدم از زن بیوه فاسد تر. 

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

میتونی چیه من خودم ترجیح میدم شوهرم زن دوم باشه تا اینکه هر سری که بخواد خیانت کنه بره سمت پولی ها پول و بده کارش و بکنه بعدش بیاد سمت من خودش و به کسی میزنم که شاید روزی ده نفر دستمالی کردن بعد با همون دستی که به اون خورده منو نوازش کنه  یعنی شأن و شخصیت من پایین میاد که منو به یک ... پولی تر جیح داده   

یعنی من از اون کمترم که منی که پاک آمدم خونش و خانومی میکنم خونه اش بیاد منو بفروشه به پولی ها برای یک ساعت لذت خودش 

جالبه خیلی تفکر باحالی داری 🤣😐 خیلی دلت از مردا پره 

من با مردا نیستم چون عفت  حیا دارم یک مرد دارم اونم خداراشکر  سرش ب زندگیمون و بچه هامون گرمه وخداراشکر تو اطراف ما مرد و زن هرزه نبوده که  من  برام این مسئله مهم نباشه چون دور بر شما از جمله مادربزرگ .... برای شما عادیه  که هر هر میخندین.

ببخشید ها استغفرالله عوذبالله خدا که نیستین بخواین بگین نباشه و این حرف ها خود خدا گفته مرد می‌تونه ...

عزیزم ادامه ایه قران و خوندی ک فتوا صادر میکنی؟خدا گفته به شرط عدالت و در ادامه ایه گفته اما شما نمیتونید عدالت رعایت کنید پس همون ی زن کافیه. بیخود با این چیزا توجیح نکن چون هیییییچ مردی تاکید میکنم هیییچ مردی نمیتونه عدالت رعایت کنه

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

حرفت خیلی بده خیییلی. چرا همه بیوه ها رو جمع میبندی؟ چرا میگی اگ بیوه نباشه فساد نیس؟ ینی اون زنی ک ...

نه همه مثل هم نمیشن ولی دیدم هستن پنج تا انگشت شبی هم نیستن که همه آدم هام شبی هم باشن من زن متاهل ام دیدیم که خرابه ولی میگم یک تعداد 

جالبه خیلی تفکر باحالی داری 🤣😐 خیلی دلت از مردا پره 

ما دلمون از مردا پر نیس

دلمون از زنهایی پره که آوار میشن رو زندگی دیگران و نه به خدا اعتقاد دارن و نه به اون دنیا🙂

قبول دارم که مرد نباید خیانت کنه ولی این رابطه دو طرفه اس و یه طرف وصل میشه به زنی که با اینکه میدونه اون مرد خانواده داره ولی بازهم باهاش ارتباط میگیره. 

الان زمان قدیم نیست که زن ها برای همسر دوم شدن دلیل داشته باشن مثل جبر خانواده و مشکلات مالی و فقر فرهنگی و تکیه به یه سری سنت های قدیمی که تو گذشته بوده. الان بعضی ها با اختیار و اطلاع خودشون این کارو میکنن اینه که غلطه.