2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 175 پست
من با مردا نیستم چون عفت  حیا دارم یک مرد دارم اونم خداراشکر  سرش ب زندگیمون و بچه هامون گ ...

باشه حق با شماست ولی به ولا علی قسم حرف های که چسبوندی بهم و مادر بزرگ فوت شده منو مورد تمسخر خودت گرفتی خلافت نمیکنم شاید تو از کنار حرف هات سری رد بشی ولی با یک کلمه های توهین های بدی به من کردی  به خود خدا قسم دل شکوندن عاقبت خوبی ندارع 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من خودم مخالف زن دوم و اصلا ام تحمل یک ثانیه شو هم ندارم ولی خوبه خیلی چیزا قبل حرف زدن آدم فکر کنه ...

شما ک میگی امام علی و پیامبر بزار برات توضیح بدم ک دفعه بدون اطلاعات حرف نزنی. پیامبر ک میبینی چندتا زن داشتن به این خاطر بوده ک اون زمان توی جنگ وقتی مردی کشته میشده پیامبر بخاطر اینکه ب اون زن بیوه بی حرمتی نشه عقدش میکردن که بقیه بدونن این خانوم شوهر داره و حتی بعضی زنهاشون بودن که پیامبر یکبار هم کنارشون نخابیدن و فقط اسمشون روی اونا بوده پس اونو با مردای امروزی یکی نکن

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

دیگه اونش به من و شما ربطی نداره خودش می‌دونه و خدای خودش بره حروم کارشو بکنه بهتره یا با صیغه محرمی ...

ماشالا چ خوب توجیه میکنی . بزار از خودت بپرسم شوهرت بیاد زن صیغه کنه بعدا بپرسی چرا اینکارو کردی بیاد بگه برای اینکه حروم نباشه صیغه کردم ک حلال باشه چه حسی پیدا میکنی؟ اسم شهوت و گذاشتن صیغه

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

باشه حق با شماست ولی به ولا علی قسم حرف های که چسبوندی بهم و مادر بزرگ فوت شده منو مورد تمسخر خودت گ ...

بیخیال نوشته هات من با نفرین شما ب دنیا نیومدم که ب نفرین شما بمیرم خدا هست ببین اینجا چند نفر حرفات تعدید کردن؟؟؟؟

باباااااااااااااااااا این خانوم هنوز نفهمیده تعهد یعنی چی، اصلا اون به ا صطلاح مرد وقتی تورو داره چر ...

بعد میگن که زن دوم گرفتن بهتر از گناه کردنه چون اینجوری مرد با روش حلال نیازش برطرف میشه

خب مگه اون مرد زن نداره، اصلا چرا باید نیاز به یه نفر دیگه داشته باشه و به یه نفر دیگه فکر کنه

دل پری دارم از هم نوع خودم که اینجور به مرد حق میده . 

چه خودمون ما زن ها بکشیم شش در و شش پاره کنیم حق با زن باشه و هر چیزی مرد کار خودش می‌کنه چه زن دوم نباشه  صیغه صیغه نباشه حرام هر چیز باشه کار خودش می‌کنه 

بیخیال نوشته هات من با نفرین شما ب دنیا نیومدم که ب نفرین شما بمیرم خدا هست ببین اینجا چند نفر حرفات ...

احتمال زیاد خودش زن دومه.

اهمیت نده😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

میتونی چیه من خودم ترجیح میدم شوهرم زن دوم باشه تا اینکه هر سری که بخواد خیانت کنه بره سمت پولی ها پ ...

ببین حرفت از ریشه غلطه.یک نرد نبااااید جز همسرش با کسی باشه چ مرد چه زن‌‌.اخه این چ حرفیه..مگ فرقی با خیانت داره؟هی حرفتو نپیچون میخوای بزور رو حرفت واستی هی بدترش میکنی