2821
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3866 بازدید | 175 پست
میتونی چیه من خودم ترجیح میدم شوهرم زن دوم باشه تا اینکه هر سری که بخواد خیانت کنه بره سمت پولی ها پ ...

متاسفم برات واقعا دلم برات میسوزه ک انقد بی ارزشی. چطور ارزشت انقد بالاس ک شوهرت نیاد با همون دستی ک زده به پولی های ساعتی ب تو دست نزنه اما انقد ارزش نداری ک با اون دستی ک بزنه به صیغه ایش چون حلاله مشکلی نداری؟

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

احتمال زیاد خودش زن دومه. اهمیت نده😅

😐 چقدر شما ها همه دل پری دارین از مردان خیلی بهتون خیانت سده یا شک و تردید دارین که دنبال این تاپیک ها میکردی و میزنید شوهرتون سفت بچسبید نگران زن دوم و سوم نباشبد 

چه بدمون بیاد  چه خوششون بیاد  این کار کاملا شرعی و قانونی  پس کسی که زن دوم میگیر ...

وای نه این حرفو نزن . من زنم و مادر . وقتی بعد جدایی بچم زیر دست پدر بی مسولیت و نامادری بزرگ شه مجبورم سکوت کنم . اگه بعد از جدایی من بچم معرض  افسردگی  یا اعتیاد باشه مجبورم سکوت کنم . آشنایی داشتم که خانم سکوت کرد تا وقتی دخترش ازدواج کرد . بعد ازدواج دخترش جدا شد . فقط به خاطر دخترش 

😐 چقدر شما ها همه دل پری دارین از مردان خیلی بهتون خیانت سده یا شک و تردید دارین که دنبال این تاپیک ...

هرجور ک آرومت میکنه همونطوری فکر کن😁

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

من گفتم صیغه ای ؟؟؟؟

حلال میشه صیغه یا عقد دائم شما مورد دیگ سراغ داری؟ بالاخره هیچ تغییری ایجاد نمیکنه تو اصل ماجرا ک شما حاضری شوهرت به جای با این یکی و اون یکی بودن یکی و بخودش حلال کنه هردو یکین هردو خیانتن دیگ ببین ما زنا چقد خودمونو بی ارزش میدونیم ک حاضریم شوهرمون بره زن دوم بگیره و دفاع هم بکنیم بگیم بهتر از کار حرومه

دختری از زمستون عاشق رمان های کلاسیک مخصوصا رمان برباد رفته🥲عاشق سریال Aile. عاشق قهوه و کار و درس. کسی که از تلاش کردن خسته نمیشه، از تلاش نکردن خسته میشه! در اگر بر تو ببندد مرو و صبر کن آنجا..... ز پس صبر تو را او به سر صدر نشاند.

اسی تروخدا تاپیک و قفل کن حالم بهم خورد واقعا فک کردم نسل اینجور زنا منقرض شده که انقدر جنس مرد و بالا میبرن ک حق داره هرکاری خاست بکنه و ما فقط مختاریم انتخاب کنیم حلال باشه یا حروم. کی نسل این تو سری خورا منقرض میشه