2777
2789
عنوان

پدر شوهرم دو تا خونه داره که

46 بازدید | 26 پست
که یکیش رو داده پسر بزرگش توش زندگی کنه . الان ١٠ سال بیشتره . یکی دیگش هم خودشون توش زندگی میکنن . واسه ما هم خونه رهن کردن . ما حالا داریم پول جمع میکنیم که اگه خدا کمکمون کنه خونه دار بشیم . حالا بعضیا بهم میگن خانواده شوهرم باید کمکمون کنن . حقیقتش من چشم داشتی اصلا ندارم . برامون خونه هم رهن کردن برام کافیه . تو خواستگاری قرار بود خونه ای که دادن به پسر بزرگه بفروشن نصف کنن پولشو بدن به ما و برادر شوهرم . که بعد منصرف شدن . منم ارزومه که برادر شوهرم و خانومش به بهترین جاها برسن و اصلا خونه و .. برام مهم نیست . خدا کمکمون کنه خودمون جمع میکنیم میخریم . به نظر شما طرز فکر من درسته ؟
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خپب اگر منصف باشن باید خونه رو نصف کنن.پول رهن پول نصف خونه که نیست.اما وقتی نخوان دیگه چیکار میشه کرد.ایشالا خدا به خودتون کمک کنه...

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

در زندگی همیشه فقط به " خودتون " تکیه کنید؛ از هیچکس توقع نداشته باشید تا به آرامش واقعی برسید؛
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
خیییییلی عالیه که توقع نداری منم دقیقا اینجوریم از هییییچ کسی توقع ندارم. کسی هم کاری برام انجام بده لطف کرده .ولی اینکه گفتن خونه رو میفروشیم نصفشو میدیم به شما بعد زدن زیرش یخورده ناراحت کنندست.چون زیر حرفشون زدن
اخه برادر شوهرم و زنش واقعا خوبن و من خیلی دوسشون دارم .حتی اونسری مادر شوهرم میخواست یواشکی دختراش بهمون پول بده تا زودتر واممون رو بدن من قبول نکردم . گفتم میخوام خودمون خونه دار شیم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه