2777
2789
عنوان

عشقمممم

412 بازدید | 58 پست

عشقم رفته😭😭😭 باورم نمیشه رفتتت

سر چییی حالا؟ سر یه نمیخوامته تو دعوا😭😭😭 هرچی گفتم ببخشید اشتباه کردم گوش نداد

خب بچه نیستیم که با بی زبونی گفت نمیخوامت وگرنه یه نمیخوامت این کارا نداره😭😭😭😭😭بهم گفت ارزو میکنم بهترین بیاد کنارت اخه چجور غیرته دارههه😭من از فکر اینکه با کسی باشه روانی میشم ، انقد راحت😭😭چجوری خالی شمم اخه

حتی باهم رابطه جنسی داشتیم اما انگار ن انگاااار 

خیلی مغروره خیلیییی نه جوری که بخواد جذاب باشه 😭جوری که به من یه دوست دارم نمیگفت و هیچوقت تو قهرام میگفتم بای جواب درست نمیداد و همش میگفت خداحافظ و واقعا عاف میشد 😭😭😭

چندوقت باهم بودین

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب فک نمیکنی باید ی جای جلوی اشتباه خودتو بگیری؟

درسته سختع

دوسش داری

اما ادمی ک مدام ب رفتن تهدید میشی باش

درست نیست

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

متاسفم.

ولی الان تموم شدن بهتر از طلاق بعدا هست.

تو انتخاب بعدیت بیشتر دقت کن.

همه چی رو هم اینجا نگو بیشتر نمک رو زخمت میپاشن.

زمان بگذره خوب میشی. فقط همه چیو پاک کن و دیگه سمتش نرو

دوسال

دندون لقو بنداز دور این لیاقتتو نداره

رهاش کن

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

نباید باهاش رابطه جنسی میداشتی دختر خوب، خودتو وسیله ار .ضا کردنش کردی اونم ازت سو استفاده کرد ...البته هستن اقایونی که میمونن پای دختری که خودشو دراختیارش گذاشته اما واقعا به ندرت، بااین حال اگر دوست داشته باشه خودش میاد خودتو بیشتر ازاین کوچیک نکن میدونم چقدر سخته اما طاقت بیار😔

2790
2778
2791
2779
2792