2777
2789
عنوان

عشقمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین الانش که داغون بود دیگه داغونتر میشه اره دیگه فراموشش میکنم دیگه سیاوش تموم شد😭تموم تموم😭😭

ببین خودتم میدونی ک رابطه ایده عالی نبوده  

درسته تو هر رابطه ای ناراحتی هست بحث هست ولی میدونی اون تهش مهمه که این ناراحتی چی بشه  

از دل طرف دربیاری  یا بدترش کنی 

پس سعی کن آروم باشی و منطقی فکر کنی 

کلا صفت ادمی اینه عزیزم که تا دستشون به یه چیزی نرسیده میخانش و روش ولع دارن دستشون که رسید اتیششون ...

😭گذاشتم و رفت و تموم شد😭😭باز میتونم بگم خداروشکر الان رفت چون من هرروز بیشتر از روز قبل عاشقش میشدم😭😭هرروز خوشگل تر از روز قبل میشد جذابتر 😭😭😭

ببین خودتم میدونی ک رابطه ایده عالی نبوده   درسته تو هر رابطه ای ناراحتی هست بحث هست ولی میدون ...

نه که ایده عال بلکه افتضاح بوده😭بدون هیچچچچ درکی من شده بودم مرد و اون زن همش ناز بکشم

و اون در جوابم منت بزاره

مرسی عزیزم که کمک میکنی😭♥️♥️♥️♥️

خواهش میکنم خوش قلب جان🥺

یه وقت فکر نکنی تنهاییااا هستیم هممون 

صبح زود پاشو خودتو باهرچیزی سرگرم و خسته کن که شب ها زودتر بخوابی و کمتر بهش فکر کنی

راستی بچه شمالی؟

نه که ایده عال بلکه افتضاح بوده😭بدون هیچچچچ درکی من شده بودم مرد و اون زن همش ناز بکشم و اون در جو ...

پس عزیزم خوشحال باش تموم شده 

اگه ادامه دار میشد قطعا بیشتر ضربه میخوردی 

نه که ایده عال بلکه افتضاح بوده😭بدون هیچچچچ درکی من شده بودم مرد و اون زن همش ناز بکشم و اون در جو ...

وااای خدا چقد دوست داشته که جداتون کرده

بخدا اصلا لیاقت تورو نداشت حیف تو واقعا که خودتو دراختیار یه افغانی قرار دادی اونم از این نوع کصیفش!!.. بشین بدی هاشو تو کاغذ بنویس... نقاشیشو بکش و مچاله کن‌..درد دلاتو توش بنویس و پاره کن،همش بدیاشو بیار تو ذهنت و مرورش کن و بهش فوش بده تاثیز داره

خواهش میکنم خوش قلب جان🥺 یه وقت فکر نکنی تنهاییااا هستیم هممون  صبح زود پاشو خودتو باهرچیزی ...

هیچوقت فک نمیکردم تو یه سایتی که از همه جا ایران ادم هست بتونم انقد ارامش بگیرم🥺♥️♥️♥️

اره گیلان  (رشت)

وااای خدا چقد دوست داشته که جداتون کرده بخدا اصلا لیاقت تورو نداشت حیف تو واقعا که خودتو دراختیار ی ...

😭😭😭😭 یاد موهاش ک میوفتم دیوونه میشم اخه چرا ی ادم اینجوری انقد رفت تو دلمممم 😭ولی فردا فک کنم روز سختیه😭

هیچوقت فک نمیکردم تو یه سایتی که از همه جا ایران ادم هست بتونم انقد ارامش بگیرم🥺♥️♥️♥️ اره گیلان&n ...

الهی عزیزممم🥺🥺❤❤

ای جانم وای رشت جای خیلی قشنگیههه منم مازندرانم اجی😍

😭😭😭😭 یاد موهاش ک میوفتم دیوونه میشم اخه چرا ی ادم اینجوری انقد رفت تو دلمممم 😭ولی فردا فک کنم ر ...

اصلنم سخت نیس عین بقیه روزا

فقط بیشتر قدر خودتو بدون لیاقتت بیشتر از اونه

اون باید ازت خواهش و التماس کنه که برگردی تو همجوره ازش سر تری هیچی واسش کم نزاشتی.. نگو چون مغروره پا پیش نمیزاره اگه عاشق باشه صددرصد میزاره تجربشو داشتم میدونم

چند سالتونه دوتاتون؟

یعنی میتونم فراموشش کنم،فک میکنم هرگز

منم یه زمانی فکر‌میکردم اخرین روزای عمرمه و نمتونم فراموش کنم و..ولی خب فراموش کردم تازه چشمامم باز شد روی حقیقت،راستش الان کنار عشق واقعیم دراز‌کشیدم.♥️😍