2777
2789
عنوان

عشقمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 58 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😭😭😭اولش فک میکردم عمراااا یعنی برام 0 درصد بود اما امشب شک کردم که وسیله بودم یا نه

وای بگردم اروم باششش. اهنگای غمگین گوش نده کلا اهنگ گوش نده‌‌..عکساشو پاک کن..پیاماشو هم یکم بخون سبک بشی ولی کم کم پاک کن

از نظر من پسری ک بخوادت لاعقل برای تو غرور نداره رل منم اولش بشدت مغرور و پررو بود اما بعد یه مدت ک عاشقم شد کلا یه ادم دیگه شد و هرچی میگفتم میگف چشم.جایی که عشق هست غرور جایی نداره☺

رابطه نباید میزاشتی یکم دست نیافتنی باش

بعد دوسال هرروز باهم بودن فک کردم صددرصد ماله خودمه و مال خودشم اولین بار بود اصرار میکرد نتونستم بگم نه الان میگم چه گوهی خوردم یبار مثل خودش جدی و بداخلاق میشدم فقط یبار😭😭😭

ایخدا چرا من اخه😭😭😭😭

فکر میکنی سخته 

امشب ناراحتی امشب گریه میکنی

فردا ک ب خودت میای میبینی چ خوب شده که تموم شده 

قدره خودتو بیشتر بدون 

تو لیاقتت خیلی بیشتر ازین چیزاس  عزیزه من 🫂

بعد دوسال هرروز باهم بودن فک کردم صددرصد ماله خودمه و مال خودشم اولین بار بود اصرار میکرد نتونستم بگ ...

ببین از این ادم دور شو اگه هم برگرده با توقع بالاتر برمیگرده حواستو جمع کن 

میشه برام یه صلوات بفرستی ...
وای بگردم اروم باششش. اهنگای غمگین گوش نده کلا اهنگ گوش نده‌‌..عکساشو پاک کن..پیاماشو هم یکم بخون سب ...

همرو پاک کردم که یهو نرم سمتش نمدونم بیرون ببینمش چیکار کنم😭😭گفتم شاید افغانستانی فرق دارع چه میدونم دلیلای مسخره که خودمو قانع کنم دلیل سردی و غرور بیش از حدشو

عزیزم عشق چیزیه که غرور فیس و افاده توش نیست عشق یعنی اگه جنگ جهانی هم بینتون بشه بحث و دعوا کنین ولی به فکر این باشین چطور از دل هم دربیارید نه بفکر جدایی باشید 

عشق حد و مرز زن و مرد نمیشناسه غیر ازین باشه بکن بنداز اشغالی

فکر میکنی سخته  امشب ناراحتی امشب گریه میکنی فردا ک ب خودت میای میبینی چ خوب شده که تموم شده& ...

خداکنه میخوام تحمل کنم😭😭میدونم برگردم فردا باز باید من بشینم نازشو بکشم😭ولی اگه یک درصد برگشت چی قبول کنم؟ 😭😭وای نمیدونم الان فقط فکرم سر اینه که یعنی کلا حذفش کنم حتی اگه برگشت

عزیزم عشق چیزیه که غرور فیس و افاده توش نیست عشق یعنی اگه جنگ جهانی هم بینتون بشه بحث و دعوا کنین ول ...

😭😭میدونم ولی همش گفتم خب افغانستانی شاید واسه اونه😭 دلیلای الکی و قانع کردن خودم الان دارم فکر میکنم خیلی خیلی اصرارش کردم بمونه اخرش نموند که نموند

خداکنه میخوام تحمل کنم😭😭میدونم برگردم فردا باز باید من بشینم نازشو بکشم😭ولی اگه یک درصد برگشت چی ...

میتونی من بهت قول میدم که میتونی  

فکر میکنی اگه برگردین رابطتون مثل قبل میشه؟ امکان نداره 

اگه برگردین سره کوچیک ترین چیزا بحثتون میشه و حرمت بیشتر ازین شکسته میشه 

و این تویی ک باید منت بکشی و اذیت بشی 

تهشم قدرتو ندونن 

پس برا خودت ارزش قائل باش و اگه برگشتم قبولش نکن چون تویی ک فقد اذیت میشی 

خودتو دوست داشته باش 

تا وقتی خودت برا خودت ارزش قائل نباشی بقیه ام نیسن

همرو پاک کردم که یهو نرم سمتش نمدونم بیرون ببینمش چیکار کنم😭😭گفتم شاید افغانستانی فرق دارع چه میدو ...

اشکال نداره قربونت برم ارامش خودتو حفظ کن، خوب کاری کردی همچیو حذف کردی.. هروقت دلت خیلی گرفت تاپیک بزن حرف میزنیم اروم میشی هر کمکی خواستی بگو 🥺🥺 فقط به هیچ وجه به هییییچ وجه تا پیامی نداد تو پیام نده بهش

کلا صفت ادمی اینه عزیزم که تا دستشون به یه چیزی نرسیده میخانش و روش ولع دارن دستشون که رسید اتیششون میخابه همه همینن کسی که موندنی نیست ب درک بذار بره اصلا خودتو اذیت نکن

میتونی من بهت قول میدم که میتونی   فکر میکنی اگه برگردین رابطتون مثل قبل میشه؟ امکان نداره&nbs ...

همین الانش که داغون بود دیگه داغونتر میشه

اره دیگه فراموشش میکنم دیگه سیاوش تموم شد😭تموم تموم😭😭