2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 74 پست
بچه ها مرسی واقعا خیلی خوشحالم ولی اصلاباورم نمیشه  کی برم ازمایش

هنوز زوده بذار از موعد بگذره چون الان بری بتا پایینه دکترا اذیتت میکنن

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه برام دعا کنید 10ساله منتظرم دکترها میگن من دیگه باردار نمیشم من نازام خیلی تلخه ها بچه های جاری ...

قربونت بشم از رحمت خدا غافل نشو حتما شماهم پیش خدا روزی فرزند داری 

برات حمدمیخونم

مشکلت چیه؟

مبارکه من سر پسرم هالع بود  سر این دومی ک دختره دو خط تیره شد

چند روز بعد اقدام گداشتی

من این ماه اقدام داشتم موعدهامم ک نامرتب 

هر جا تاپیک بی بی چک و اقدام و..میبینم میام تو

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
وای بچه ها خطش داره پررنگ تر میشه کم مونده گریه کنم جلوشوهرم نمیتونم😭 اونم هم ذوق داره هم میترسه پ ...

نه گلم بارداری مگه الکیه سه تا بی بی چک مثبت بشه فقط صبر کن همون حداقل ۱۰ اسفند برو آزمایش بتا بره بالا .تا اون روز هم مواظب خودت باش سنگینی بلند نکنی

نه مال پریود قبلی بود با دوروز تاخیر هاله انداخت ولی بعد پریود شدم

از استرس زیاد شدی خب باردارم بودی ببین بعضیا از حسادت پدرسوختگی میرن یک بیچارع با جادو جنبل میبندن ک باردار نشه اگ بشه هم سقط شه تاحالا رفتی پییش سید چیزی سوال کتی پیش جادوگرا نه

بچه ها مرسی واقعا خیلی خوشحالم ولی اصلاباورم نمیشه  کی برم ازمایش

بارداری عزیزم مبارک

حس میکنم بچتم پسره

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
از استرس زیاد شدی خب باردارم بودی ببین بعضیا از حسادت پدرسوختگی میرن یک بیچارع با جادو جنبل میبندن ک ...

من یکبار حامله شدم دوماهم بود مادر بزرگ همسرم فوت کرده بود رفتم داخل غسال خونه خوف کردم بعد دوماه بچم مرد تو شکمم نمی دونم از اون بار دیگه باردار نشدم سید خوب سراغ ندارم شاید چله افتاده روم