2777
2789
عنوان

کی تعبیرخواب بلده

256 بازدید | 42 پست

بچه هادیشب خواب دیدم قراره بمیرم لختم ویه پارچه سفیدگرفتم دورم یه شخصی رومنبربود یکی هم پاش وایستاده بود۲نفرجلوترازمن بهش میگفتن امام حسین بهمون رحم کن لباسشومیکشیدن.اونی که رومنبربودبه خواهرم گفت اینوببراون اتاق تاوقتی که بمیره.منوبرداتاق دیگه به خواهرم گفتم من نمیدونم غسلی به گردنم هست یانه وقتی مردم موقع غسل اونارم انجام بده ورفت تودلم میگفتم خدایانمازایی که چندسال نخوندم چی.بعداومدم توحیاط زیردرخت بچمودیدم بابچه هابازی میکردزدم زیرگریه من بمیرم کی بچمونگه میداره وصداش کردم بیادبغلم.بچم پسره ولی توخوابم دختربودگریه کردم باهاش واون بیخبربودکه قراره بمیرم توخوابم میگفتم طلاهاموبه کی بدم واسه بچم نگه داره وبالانکشه.خیلی بایه ملافه سردم شده بودیهویی گرم شدم دیدم شوهرسابقم اون طرف دیواراتیش بزرگ درست کرده وفهمیده دارم میمیرم ناراحت وایستاده پااتیش.دایم اومده بودازمردنم سواستفاده کنه مامانم داشت باهاش بحث میکرد.این خوابو درحالی دیدم که الانم باردارم کسی میدونه یعنی چی.البته یکمشو فهمیدم خیلیشو نه

تعبیر خواب بلدم ولی مال تو یکم سخته 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیر خواب بلدم ولی مال تو یکم سخته 

فقط قسمتی که شوهرسابقم اتیش درست کرده بودرو فهمیدم که پشت سرم غیبت میکنه اینکه زن حامله خواب ببینه میمیره بچه اش پسره ولی باقیش گیجم

فقط قسمتی که شوهرسابقم اتیش درست کرده بودرو فهمیدم که پشت سرم غیبت میکنه اینکه زن حامله خواب ببینه م ...

خیره ان شاءالله تو فکرش نرو تعریف نکن و صدقه بده

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔

مردن یعنی انشاءالله 

یه صفت بد رو از خودت دور میکنی 

یا از دنیا کنده میشی 

خوبه انشاءالله 

به راه دین و گفته ائمه علیهم السلام توجه کن 

و رو نفست و غیر خدا پابذار

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
چشم گلم دست خودم نبوداونقدربرام عجیب بودکه ترسیدم گفتم معنیشوبدونم یه وقت خوبه یابد

خواب مردن یعنی عمرت طولانی میشه 

و خواب آتیش تجربه بهم ثابت کرده ها الکی نمیگم خیلی ها دیدن همین شده اگه شعله روشن داشته باشه خیلی خیره خبر خوش ی اتفاق مثبت پیش میاد صد درصد نگران نباش😍

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹