2777
2789
عنوان

کی تعبیرخواب بلده

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 42 پست
چون خیلی جواب میده.این سومین باره ازچله دعای عهدمن حاجت میگیرم هربارم قشنگ بجااوردم امااینبارنمیدونم ...

چه خوب😍

به خدا توکل کن انجامش بده از امام زمان بخواه کمکت کنه

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
همون تو خوابم دیدیش یعنی فکر میکنه بهت 

بره گمشه بخدا.خستم کرده کاش هیچوقت اسمشم نمیشنیدم.بامزه اینجاست هرخبری ازش میشه مامانم فوری زنگم میزنه میگه.هزاربارم گفتم نگواعصابم بهم میریزه ازش حرف میزنین .یاخاله هام که میشن عمه اون.مدام میگن فلانی گفته من نمیتونم فراموشش کنم قدرشوندونستم واون قلبمه.اخه این حرفاالان چه فایده داره همون موقعشم برام فایده نداشت چه برسه الان که توخوشبختی وخوشحالی دارم زندگیمومیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره گمشه بخدا.خستم کرده کاش هیچوقت اسمشم نمیشنیدم.بامزه اینجاست هرخبری ازش میشه مامانم فوری زنگم میز ...

عزیزم خوابت خیره نگران نباش 

تعبیر قرآنی ش رو بهت می گم 

نذرتم بجا بیار اگه صبح نمی تونی تو روز بخون به نیت قضا هیچ مشکلی نداره

عزیزم خوابت خیره نگران نباش  تعبیر قرآنی ش رو بهت می گم  نذرتم بجا بیار اگه صبح نمی تونی ...

واقعامیشه نذری که گفتم نمازصبح بجابیارم یه وقت دیگه بخونم تو طول روز.تاحالانشنیده بودم

واقعامیشه نذری که گفتم نمازصبح بجابیارم یه وقت دیگه بخونم تو طول روز.تاحالانشنیده بودم

اگه واقعا شرایطش رو ندارید می شه من یه بار برا یه نذری برا خودم پرسیدم حالا شما دوباره بپرس که مدیونت نشم

تعبیر قرآنی خوابت سوره آل عمران آیه سوم 

متعاقب این آیه سه چیز که دلالت بر این آیه دارد به ایشان برسد 

معنی و تفسیر آیه رو بخون

بره گمشه بخدا.خستم کرده کاش هیچوقت اسمشم نمیشنیدم.بامزه اینجاست هرخبری ازش میشه مامانم فوری زنگم میز ...

آخی چه سخت نمیدونم چرا مردا اینجورین اون موقع باید قدر شما رو میدونست که ندونست حالا دیگه دیره

ولش کن شما هم بهش فکر نکن خودت ناراحت نکن

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
آخی چه سخت نمیدونم چرا مردا اینجورین اون موقع باید قدر شما رو میدونست که ندونست حالا دیگه دیره ولش ...

اصلافکرشم نمیکنم اماگفتم بقیه خبراشومیارن.وگرنه من حالمم ازش بهم میخوره

یه ناراحتی و افسردگی واست پیش میاد یا داری ،که احساس می‌کنی زندگیت و به صورتی بدی قراره تغییر بده ،دوست داری از تمام ناراحتی ها بیرون بیای و پاک بشی ،پسرت احساسات ظریف و شکننده ای داره و دلسوزه ،اینکه سردت بود ناراحتیه خوبه که گرم شدی ،شوهر سابقت میخواد اوضاع رو واست مساعد کنه و از این حالت در بیای و یه جورایی ناراحته مامانتم از چشم اون میبینه این افسردگی و

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
یه ناراحتی و افسردگی واست پیش میاد یا داری ،که احساس می‌کنی زندگیت و به صورتی بدی قراره تغییر بده ،د ...

واقعاهم یه افسردگی وناراحتی دارم که اون سگ سابق توش تقصیرکاره ومامانم اونو مقصرمیدونه