2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 79 پست
خيلي وحشتناكه دردش تا يه هفته هر روز يه جاييت درد ميكنه  بدنت بهم ميريزه تا سه روز هم درد خيلي ...

وای😔😢

چاره ای ندارم طبیعی برا شرایطم ریسک بالا داره جفت پایینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای😔😢 چاره ای ندارم طبیعی برا شرایطم ریسک بالا داره جفت پایینه

پس بعد عمل هر روز نسكافه يا قهوه بخور عوارض بي حسي رو كم ميكنه مخصوصا سردرد و كتف درد بعد عمل رو  

من بعد چهل روز هنوز درد دارم 

تجربه ي جفتش رو دارم 

اينم اورژانسي سزارين شد 

هر روز ارزو ميكنم كاش اين يكي هم طبيعي ميشد 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
پس بعد عمل هر روز نسكافه يا قهوه بخور عوارض بي حسي رو كم ميكنه مخصوصا سردرد و كتف درد بعد عمل رو &nb ...

مبارک عزیزم 😍😍😍

پس تازگی نی نی دنیا اوردی؟ الان دیگه خودت میتونی کارا انجام بدی؟

خب بعد که میای خونه چی؟ چکار کردید چقدر درد داره؟ امروز از یکی شنیدم تا دو سه هفته نمیشه تکون خورد

اتفاقا وقتی سزارین هستی باید حرکت کنی 

من هر روز سی تا پله میرفتم بالا و پایین 

برای درد هم اصلا نگران نباش از خود بیمارستان میتونی شیاف دیکنوفناک بزاری تا چند روز که درد داشتی 

فقط باید مراقب بخیه هات باشی من با شامپو فیروز میشستم و سشوار میکشیدم خداروشکر سر هر دوتا بچه هام اوکی بودم 

سفالکسین هم دکتر داده بود 

برای تکون دادن سر اگه بی حسی هستی نباید تکون بدی من بیهوشی بودم الان عکسمو میبینم خنده ام میگیره عین مجسمه دراز کشیده بودم🥴🥴🥴

شیر خشک حتما ببر عزیزم چون احتمال افت قند نوزاد هست اصلا حرف بقیه رو جدی نگیر که شیرخشکی میشه و این حرفا 

با خودتون یه کیسه اب گرم کوچک ببر بزار روی سینه هات و ماساژ بده شیر به راحتی جریان پیدا میکنه 

این یه کم درد داره من زیاد گذاشتم اما خداروشکر بعدش دیگه شیرم خیلیییی زیاد بود 

اگه از نظر مالی اوکی هستید بگید براتون ماهیچه بزارن. که عجیب شیرافزاست همون ابش و بخورید خیلی بهتون انرزی میده 

ایشالله به سلامتی بغلش کنید 🌱❤️🥳

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چند وقت دیگه سزارین میشم و بنظرم خصوصا اون شب اول و هفته ها اول شیردادن شبانه خیلی سخته  باز ش ...

اصلا سخت نیس ب خودت تلقین نکن ک واقعا سخت بشه واست من هردو بار سزارین شدم هردو هم بیحسی گرفتم واسه پسرم اینقد سرحال و خوب بودم ک کسی باور نمیکرد سزارین شدم واسه دخترم یکم اذیت شدم ک اونم واسه بد بخیه زدن بود 

هرکس تجربه متفاوتی داشتن منم از همینا میترسم 

بیهوشی خیلی خوبه اگه شرایطش رو دارید 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱