2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 79 پست
ببخشید من تکون ندادن سر رو تاحالا نشنیدم به نظرم جالب اومد دلیلش چیه؟

دیسک گردن میگیری منم فکر نمیکردم انقدر مهم باشه مسئول بیهوشی تو اتاق عمل بهم گفت ولی من رعایت نکردم و گردن درد گرفتم

تا شکمت کار نکنه مرخصت نمیکنن خودتم درکل سعی کن چیزای سفت نخوری چیزای آبکی مثل سوپ بخور چون بخیه دار ...

وای چقدر سختی داره

من بچه اولم و خداشکر میشه کسی هم بیاد کنارم

مامانایی که بچه دوم شون و سزارین میشن چکار میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقدر سختی داره من بچه اولم و خداشکر میشه کسی هم بیاد کنارم مامانایی که بچه دوم شون و سزارین می ...

منم مهم ترین نکته هارو تا جایی بلد بودم بهت گفتم عزیزم ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
من تکون دادم کمردرد گرفتم قبلشم بادمجون خورده بودم خیلی نفخ کردم واقعا اذیت شدم چون اون ماده که بهت ...

اوه بادمجون خیلی وحشتناک میشه قبل عمل

ممنون عزیزم از راهنمایی ت 

اوه بادمجون خیلی وحشتناک میشه قبل عمل ممنون عزیزم از راهنمایی ت 

نگران نباش اصلا متوجه نمیشی چطور بچه رو درمیارن هیچ دردی حس نمیکنی بعدشم شیافت دیکلوفناک میزاری خیلی عمل راحتیه من که جلوم پرده گذاشته بودن صدای بچه رو شنیدم فهمیدم به دنیا اومده

در این حد میشه دردش؟ بازم خداشکر  میگفتن خیلی وحشتناکه نگران شدم

خيلي وحشتناكه دردش تا يه هفته هر روز يه جاييت درد ميكنه 

بدنت بهم ميريزه تا سه روز هم درد خيلي زياد داري  

بعدش هم بالا و پايين بخيه براي هميشه حسش رو از دست ميده 

كاش سزارين نكني 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

خانمایی ک سزارین شدین یعنی اصلا کمر درد ندارین؟؟پس چرا من اینجوریم ای خدا

خدایاشکرت روز ولادت امام حسین بی بی چکم مثبت شد 13اسفند1400😍دختر قشنگم 18ابانب دنیا اومد و شد دنیای من😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه