2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 79 پست
تا ۱۲ ساعت اصلا سرت رو تکون نده با گوشی هم حرف نزن بزار بچه تو بزار رو سینه ات اگه خیلی گریه کرد یه ...

ببخشید من تکون ندادن سر رو تاحالا نشنیدم به نظرم جالب اومد دلیلش چیه؟

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدن هرکسی فرق داره 

شما استراحت کن چیزای مقوی بخور به خودت برس خلاصه 

من سه ماه پیش زایمان کردم از تو اتاق عمل بگیر تا ریکاوری و بعدم بخش حرف میزدم ، مرخص که شدم اومدم خونه خودم و ۱۴تا پله رو رفتم بالا روز سوم پسرم زردی داشت بستری شد خودم رفتم بیمارستان پیشش تا سه روز 

خیلی راه می رفتم توی بیمارستان و بعد از ۷روز هم بخیه هامو کشیدم 

من اشتباه کردم شب قبل از عمل سوپ خوردم کاش یکم نون یا حتی برنج خورده بودم. شما حتما یه چیز مقوی بخور 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
موقعی که از تخت میای پایین یکم سخته بعدشم همش شیاف دیکلوفناک میزاری اصلا درد نداری دردم داشته باشی م ...

در این حد میشه دردش؟ بازم خداشکر 

میگفتن خیلی وحشتناکه نگران شدم 

در این حد میشه دردش؟ بازم خداشکر  میگفتن خیلی وحشتناکه نگران شدم

آره حتی کمتر فقط برای بعد عمل پمپ درد بگیر که دیگه اصلا درد نکشی 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

وااای خدایا چقدررر من از سزارین میترسم بچه اولم رو دکترم به راحتی نامه سزارین میداد من گفتم فقط طبیعی و خدارو شکر چقدر راحت زایمان کردم فیزیولوژیک بدون بخیه ۴ سال پیش بود و الان باردارم مجدد خدا خدا میکنم همه چیز اوکی باشه مجدد طبیعی زایمان کنم ،،، 

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
بدن هرکسی فرق داره  شما استراحت کن چیزای مقوی بخور به خودت برس خلاصه  من سه ماه پیش زایم ...

ممنون عزیزم 

حرف زدن هم ایراد داره بعد عمل؟ اونم سردرد میاره؟

ممنون عزیزم  حرف زدن هم ایراد داره بعد عمل؟ اونم سردرد میاره؟

عزیزم توصیه من اینه همراهت ژله درست کن ببر سوپ شربت زعفران عسل گلاب، خرما، نبات میتونن خیلی کمکت کنن

تا شکمت کار نکنه مرخصت نمیکنن خودتم درکل سعی کن چیزای سفت نخوری چیزای آبکی مثل سوپ بخور چون بخیه داری ببخشید یبوست بشی خیییییلی سخته زور نمیتونی بزنی میتونی شربت ملین بخری روزی یک قاشق بخوری محض احتیاط 

من ۳۵ سالمه 

تو فکر نباش راحته من زیاد رفتم اتاق عمل برای عمل سزارین اصلا استرس نداشتم دوبار سزارین شدم بار اول21سالباردوم25سالم بود بعدش روزمین مینشتم حتی

به حکمتش دل بسپار(خدا)
مرسی

من تکون دادم کمردرد گرفتم قبلشم بادمجون خورده بودم خیلی نفخ کردم واقعا اذیت شدم چون اون ماده که بهت تزریق میکنن به شدت نفخ زاعه و بعد از زایمان تا یه مدت روده هات خوب کار نمیکنه اینکه که میگن اصلا شیرخشک نده ممکنه شیرت کم باشه یا قوت نداشته باشه بچه من تا شب گریه کرد و نخوابید سیر نمیشد اخرش دکتر گفت یه قاشق بهش بده که بعدش اروم شد تا ۳ ماه هم شیر خودم رو میخورد هم شیرخشک که دیگه خودم شیرم رو قطع کردم فقط شیرخشک دادم وگرنه میخورد بین شیرخشک ها ببلاک مزه اش خیلی به شیرمادر نزدیکه و زیاد شیرین نیست واسش ببلاک بگیر

ممنون عزیزم  حرف زدن هم ایراد داره بعد عمل؟ اونم سردرد میاره؟

نه والا من که همش حرف میزدم چیزیم نشد 

استرس نداشته باش و نگران نباش هرچند نمیشه میدونم 

ان شاءالله که بسلامتی زایمان کنی و نی نی رو سلامت بغل بگیری 🥰💐

سزارین میگفتن وحشتناکه واسه من خاطره خوبی بود و دردی نداشتم من از قبلش تحرکم زیاد بود ورزش میکردم شاید به همون دلیل بود 

دل⁦❤️⁩ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو