دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
تا چتد ساعت بعد عمل .واینکه من بعد عمل اومدم ریکاوری حزف زدم اینور اونور نگاه کردم و از روز اول طبقه ی چهار رفتم تا چند ماه هرروزا بالا و پایین من کلا برعکس عمل کردم رفتم دکتر بخیه هام دید گفت عالیه خوب استراحت کردی گفتم نههههه من هرروز چندین پله رو میرم میام هنگ بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چند وقت دیگه سزارین میشم و بنظرم خصوصا اون شب اول و هفته ها اول شیردادن شبانه خیلی سخته باز ش ...
عزیز دلم
شما اشتباه تصور میکنید. البته مخالف شیر خشک نیستم اصلا. شاید بعضی وقتا لازم باشه.
منتها روزهای اول مهمترین زمان برای افزایش شیر مادره. اجازه بده چند روز اول همه چیز طبیعی پیش بره. بعد اگر لازم بود شیرخشک هم بدی.
دلیل انتخاب نام کاربریم اینه که بری ببینی اوپرا وینفری کی بوده...نه برای الگو برداری! برای اینکه ببینی تو خیلی شرایط اولیه بهتری نسبت بهش داری اما تلاش نمیکنی و ناامیدی.من یه پرولایفم
خب بعد که میای خونه چی؟ چکار کردید چقدر درد داره؟ امروز از یکی شنیدم تا دو سه هفته نمیشه تکون خورد
موقعی که از تخت میای پایین یکم سخته بعدشم همش شیاف دیکلوفناک میزاری اصلا درد نداری دردم داشته باشی مثل درد پریودی قابل تحمله فقط باید خیلی مواظب بخیهات باشی هر روز بشوری با سشوار خشک کنی و نزاری شکمت بیوفته روشون عرق کنه
مردم هرگز خوشبختی خود را نمیشناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید