2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 79 پست
پس بعد عمل هر روز نسكافه يا قهوه بخور عوارض بي حسي رو كم ميكنه مخصوصا سردرد و كتف درد بعد عمل رو &nb ...

پس شما هم که هر دو رو تجربه دارید قبول دارید طبیعی بهتره ؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مبارک عزیزم 😍😍😍 پس تازگی نی نی دنیا اوردی؟ الان دیگه خودت میتونی کارا انجام بدی؟

ممنون عزيزم 

ان شاء الله به سلامتي فارغ بشي 

اره از روز دهم كامل سر پا بودم ولي طي روز استراحت ميكردم 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم از ترس سزارین چند روز بعد خوابم نمیبره

منم همینطور بودم . تا خود اتاق عمل داشتم گریه میکردم ولی خداروشکر خیلی راحت و خوب بود . دلم خواست باز .یادش بخیر 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
پس شما هم که هر دو رو تجربه دارید قبول دارید طبیعی بهتره ؟

طبيعي خيليييي بهتره حالا طبيعي من سخت بود ها ولي نسبت به سزارين اصلا قابل مقايسه نيست

بعد طبيعي درد نداري بدن شارژ هستش 

از روز اول سرپايي ميل جنسي از بين نميره اولين رابطه درد نداري ولي تو سزارين بيشتر خانوما سرد مزاج ميشن و تا مدت ها حين رابطه درد دارن 

درد  جاي بخيه هم كه تا ماه ها اذيت ميكنه 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
چقدر عالی  اصلا نترسیدی حین عمل؟

چرا میترسیدم ک گریه میکردم . ولی اصلا نفهمیدم یهو دیدم صدا گریه بچه میاد . ولی ی پرستار خیلی مهربون بود بهم انرژی داد گف گریه نکن ۴ قل بخون حالت خیلی خوبه فشارت خوبه همه چیت خوبه نگران نباش مشغول حرف زدن باهام بود ک یهو صدا بچم اومد گریه کرد فهمیدم دنیا اومد گفتم عه دنیا اومد مگه 

چرا میترسیدم ک گریه میکردم . ولی اصلا نفهمیدم یهو دیدم صدا گریه بچه میاد . ولی ی پرستار خیلی مهربون ...

😍😍😍 چقدر قشنگ

اجازه دادن همسر تون هم باهات بیاد برا سزارین؟

😍😍😍 چقدر قشنگ اجازه دادن همسر تون هم باهات بیاد برا سزارین؟

نبابا طفلک جلو در اورژانس ک میخواستم لباس اتاق عمل بپوشم برم گف ی لحظه ببینمش نزاشتن 

منم از ترس سزارین چند روز بعد خوابم نمیبره

عزیزم منم سزارین کردم دوباره حاملگی های سخت وسزارینهای سخت بخاطر بد گوشت بودن داشتم اما تمام شد کلا از بی‌حسی از کمر میترسیدم اولی بیهوشی دومی بیحسی از خودعمل اصلا نترس نه میفهمی ونه حس میکنی اینو کسی بهت میگه که در حد مرگ از عملو بیهوشی وکلا یک آمپول ساده می‌ترسه امادوروغ چرا بعدش درد داری ولی کلا بعضیا مثل من درد بیشتری دارن بعضیا هم میگن اصلا درد نداشتیم از اول شیر خودتو بده مادر هستی وشیر دادن به نوزاد لطف خداست برای خودتو نوزادت خودتونو محروم نکن ودر کل در هر صورت ودر هر حال این یادت باشه توتنها زایمان نکردی توت‌نها سزارین نشدی توت‌نها بچه  شیر نمیدی ونگهداری نمیکنی همه مادرها اینطور بودن پس توهم میتونی 

انشاالله که به‌راحتی زایمان کنی عزیزم

ای بابا بیمارستان خصوصی بود؟

ن نیمه دولتی . ولی هزینم زیاد شد کاش میدادم همون هزینه رو میرفتم بیمارستان خصوصی بهتر بود .‌حتی ملاقاتم نداشیم .