2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 75 پست
عزیزم فقططط خواهرانه اینو بهت توصیه میکنم که...  به خاطر مال دنیا، همسرتو از خودت دور نکن...&n ...

به همسرم گفتم یه بارم گفتم نگاه کن دامادتون مرد تو نری اون برای زنش طلا میخره همه کار می کنه تو چی هیچی نگفت فقط خونه ای که داریم به اسمم زده و ماشین اینا برای من طلا نمیشه 🥲

همه طلاهاشون به من پز میدم و من فقط حسرت میخورم 

منم بهش غیر مستقیم گفتم که خوانوادم میخوان بهم عیدی بدن شوهرم میگه ۲ ماه پیش برات گوشواره گرفتم و پو ...

بدون شک لیاقتت بهترین هدیه هاست، اما شاید واقعا همسرت نداشته باشه بالاخره شماهم بعنوان  شریک زندگی هم از درآمدش خبر دارید هم پس انداز، خیلی خوبه که چند وقت پیش براتون هدیه گرفته میتونی بهش بگی باشه الان کمتر بگیر اما در اولین فرصت چیزی که دوست دارید رو براتون بگیره(وقتی که میدونید دستش باز هست)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به همسرم گفتم یه بارم گفتم نگاه کن دامادتون مرد تو نری اون برای زنش طلا میخره همه کار می کنه تو چی ه ...

چقد متوقعی اِسی و   خودتو زندگیتو با بقیه قیاس میکنی ..‌😑😐  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

توام چه توقعایی داری بشین سرجات همینکه ازگشنگی نمیمیری خداتوشکرکن

چیکارکنن بدبختابخدا گرونیه،گوشت ۵۰۰هزار روغن۳۵۰

من خودم امشب ساالگردازدواجم بودهیچی نگفتم وهیچ توقعی ندارم واسم گل وکیک خرید

عزیزم‌خب راست میگه دیگه شما هم ادم پرتوقعی هستی مشخصه

اصلا فامیلا خوش چندتا چندتا النگو دارن اونوقت من یه سرویس طلا دارم و یه گوشواره اضافه حلقه هم که دارم غیر این هیچی ندارم حتی یه النگو 

اصلا فامیلا خوش چندتا چندتا النگو دارن اونوقت من یه سرویس طلا دارم و یه گوشواره اضافه حلقه هم که دار ...

خب توداری زندگیتوبابقیه مقایسه میکنی؟؟

چشم توهم چشمی

نداره یکم درک کن شوهرتو

اصلا فامیلا خوش چندتا چندتا النگو دارن اونوقت من یه سرویس طلا دارم و یه گوشواره اضافه حلقه هم که دار ...

مردم ویلا و خونه تو الهیه و اصلا پورشه و بنزم دارن مگه هرکی هرچی داره شما هم باید داشته باشی مگه روز‌ اولی ک اومد خواستگاری شغلش و درامدشو نمیدونستی عزیزم قبل ازدواج ب عشق عروسی و برن و بکوب چشمتونو میبندید بعدش تازه یادتون میفته طرف پول نداره حالا همسر شما هم ک بنده خدا کم‌نذاشته میگی گوشواره خریده راننذگی ثبت نام کرده پس خسیس نیست شما هم یکم درکش کن

وای اسی چقد بچه گونه فکر میکنی البته احترام میذارم خب هرکی به یه چی علاقه داره فقط من معتقدم همسر یا حالا هرکی وقتی خودش دلی یه هدیه بهت میده بدون اینکه تو ازش درخواست کنی خیلییی ارزشش بالاتره من خودم این مدلیم چیزو اگه به زبون بیارم و برام انجام بدن دیگه اصلا برام ارزش نداره و از چشم میفته واقعا

والابخدابه شوهرامون حق بدیم خانماگرونیه،۳۰۰میبری بیرون دوتاچیزمیخری تموم شد

حالابیچاره مستاجرا،پول اب گازبرق دم عیدی 

خداتونوشکرکنید،بخداگناه داره درکشون کنیم

توام چه توقعایی داری بشین سرجات همینکه ازگشنگی نمیمیری خداتوشکرکن چیکارکنن بدبختابخدا گرونیه،گوشت ۵ ...

شوهر من به اندازه ای درامد داره ولی همش دوست داره یه خونه کنه دوتا یه ماشین کنه دوتا یا ۳ تا تا...

شوهرم هر ماشینی که خرید و فروش میکنه ۳۰ تا ۷۰ تومن سود میکنه یا یه خونه عوض میکنه ۳۰۰ تومن توش سود میکنه فقط مواقعی که بازار بهم میریزه با ماشین کار میکنه