2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔😭

819 بازدید | 75 پست

امروز به همسرم گفتم پدر مادرم میخوان برام عیدی دو ملیون تا سه ملیونی بخرن گفت من نمیتونم برات اینجوری بگیرم دلم شکست 

ای کاش فقط خودشو ببینه منم ببینه خواهرش و همه طلا کادو میگیرن من چی 

چند روزه بخاطر این شانس گهم دارم گریه میکنم فقط 

شوهرم فقط نر بودن یاد گرفته هر کی میبینم برای زنش کادو میگیره میگم کاش شوهرم یکم مرد بود جای نر بودن 

همش میگه ندارم پس شوهرا اونا چجوری دارن حسرت همه چی مونده رو دلم قبلا همه ارزوشون بود جای من باشن الان من برعکس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوانوادش سفر خارج از کشور و ... اونوقت میگه فلانی من شانش بالا تره 

استارتر و بقیه که ناراضی هستین میشه جواب منو بدین؟؟ 

حاضرین قبول کنین که شوهرتون بیشتر وقتشو تو گوشی صرف معاملات ارز دیجیتال و... کنه 

ولی واسه تون هر چیزی خواستین بخره؟؟ 

نه گلی اینجور نگو بالاخره خود ماهم داریم توی این جامعه زندگی میکنیم و با پوست و گوشتمون این گرونی رو داریم حس میکنیم،هیچ وقت زندگی چندین و چند ساله پدر و مادرت رو با زندگی نو پای خودت مقایسه نکن،این اشتباه گلی، اگر دوست داری چیزی از همسرت هدیه بگیری توی لفافه یا غیر مستقیم بگو بهش اما اینکه غصه بخوری نه

نه گلی اینجور نگو بالاخره خود ماهم داریم توی این جامعه زندگی میکنیم و با پوست و گوشتمون این گرونی رو ...

منم بهش غیر مستقیم گفتم که خوانوادم میخوان بهم عیدی بدن شوهرم میگه ۲ ماه پیش برات گوشواره گرفتم و پول رانندگی دادم ندارم همینو بزار جای عیدی اخه این عیدی 

منم بهش غیر مستقیم گفتم که خوانوادم میخوان بهم عیدی بدن شوهرم میگه ۲ ماه پیش برات گوشواره گرفتم و پو ...

عزیزم فقططط خواهرانه اینو بهت توصیه میکنم که... 

به خاطر مال دنیا، همسرتو از خودت دور نکن... 

شاید یه روزی بیاد که از مال دنیا هیچی دیگه به چشمت نیاد ولی همسرت دیگه مث سابق با ذوق و صمیمی و... نباشه... 

عزیزم فقططط خواهرانه اینو بهت توصیه میکنم که...  به خاطر مال دنیا، همسرتو از خودت دور نکن...&n ...

خواهرش هر دفعه یه طلا اضافه میکنه نمیدونم چجوری اینجوری شوهر میکنن 

خودتون هم همینکار میکنید؟ 

گلم من خدا شاهده این چیزا برام تازگی نداره

علاقه به کادو گرون ندارم باور کن یه شاخه گل با عشق خیلی قشنگ و حس خوبی داره عزیزدلم

کابری دوستم بوده و از ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ دست منه