2777
2789
عنوان

خسته شدم 💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 75 پست
الان کجای من توقع دارم ؟ 

خونه ب نامته . گوشواره خریده واستو  پول  رانندگیتم داده . والا خیلی از خانوما ۴۰ ساله ازدواج کردن  هنو خونه ب نام خودشون نی .  تو فقط داری مقایسه میکنی زندگی خودتو باخواهرشوهرت . اینکه خوبیای شوهرتو نمیبینیو قیاسش میکنی بادوماداشون اشتباهه . فردا  همین ادم سرد میشه و ناسازگار تهشم  جدایی. نکن گلم حیفه بخدا 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۲۰ یا ۲۱ بچه نداریم همسرم مشکل داره احتمال هم داره کلا بچه دار نشیم 

تقریبا هم سن منی.... درکت میکنم این چیزا تو این سن خیلی واسه آدم مهمه.... منم شوهرم همینجوریه یعنی اینقدری نداره که سر هر مناسبت کادو طلا بده بهش حق میدم شرایط سخت شده همش سر کارن... ولی درست میشه نگران نباش... بازم خوبه واست یه انگشترو خریده خیلیا همینم نمیخرن خدایی

انشاالله بچه دار میشی ببخش اگر بخاطر سوالم ناراحتت کردم

خب عزیزمن قبول کن توقعت زیاده توبه زندگی مردم نگاه میکنی جیب شوهرت مگه اندازه پول جیب اوناس که مقای ...

عزیزم شوهرم داره ولی همش به فکر اینه یه خونه بشه ۲تا ۳تا ۴تا یا ماشیناش به اسم منه ولی چه فایده 

خونه ب نامته . گوشواره خریده واستو  پول  رانندگیتم داده . والا خیلی از خانوما ۴۰ س ...

الان خونه و ماشین برای من میشه طلا؟ 

من فقط میرم دفتر خونه یا امضا میدم یا... یا برای تعویض پلاک میرم که به اسمم بخوره 

شایدقرض داره یابفکراینه خونتوبزرگ‌کنه

ما که خودمون مستجر نشستیم چون توانایی نداریم سمت خونه بابام بخریم امدیم مستجر شدیم خونه ۹۰ متری و ۱۰۰ متری داریم ولی میخوام پیش مامانم اینا باشم 

الان خونه و ماشین برای من میشه طلا؟  من فقط میرم دفتر خونه یا امضا میدم یا... یا برای تعویض پل ...

😑😐  خز نشد مگ  طلا تا بیخ   انداختن ! 

بنظرم   شوهرت واقعا صبوره واس درکو تحملت بخدا . 

حرف حرف خودته  .  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼