2777
2789
عنوان

بوی بد دهانم بعد از پونزده سال با این روش،ازبین رفت🌺🙃خدایا شکرت

| مشاهده متن کامل بحث + 114678 بازدید | 261 پست

مرسی عزیزانم

بچه ها این روش بسیار قویه بسیار قوی

ببینید من با قاشق عسل برمیداشتم سیاه دونه میپاشیدم روش،یدفعه میخوردم،بعد سیاه دونه هارو میجویدم

پیشاپیش سیاه دانه هارو پودر نکنین

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باورکنین حتی صبحها هم بیدارمیشم چیزی نخورم اصلا دیگه بویی نیست دراین سالها دهانم پر آدامس هم بود،با ...

منم همین مشکل رو دارم کلی هم دنبالش رفتم ولی الان فهمیدم خلط پشت گلو دارم 

شماهم خلط پشت گلو داشتید

2803

من شنیدم بلافاصله بعد از پودر کردن سیاهدانه با عسل قاتی بشه. یعنی هیچ فاصله ای نیفته

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
2804
خدا رو شکر  مزه ش تلخ نیست

تلخیش ارزش داره عزیزدلم😍🌺

من اگه مثل زهر هم بود میخوردم😁😃

الان خیالم خیلی راحته خیلیییی🤗

یک دختر بختیاری بسیار مهربان و خیرخواه هستم😊🌼ازخدا میخوام بحق حضرت عباسش،غم توی دل کسی نباشه و همه دلشون شاد باشه🤲🌼💚
2805

البته بچه ها

من قرص مترونیدازول۵۰۰ هم خریدم روزی دوبار میخوردم

ولی این قرص خوردنم نامرتب بود

فوقش چهار روز خوردم

و همزمان عسل وسیاه دانه خوردم

اما عجیب معجزه کرد💜😍🙏شکر خداوند مهربان

عزیزم یا غلبه بلغم داشتی یا عفونت سینوس و یا ناراحتی کلیه که هرسه با سیاهدانه و عسل قابل درمان هست،و هر سه بیماری باعث بوی بد دهان میشن به هرحال خداروشکر که مشکلت رفع شده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸
2801