2777
2789

من دلم پیش یکی دیگش ک حتی تو این شرایط نمیتونم بهش اعتراف کنم چون قصد دارم کنکور مجدد شرکت کنم و خودمو در حدش بکشم بالا البته بیشتر از اون آیندم برام خیلی مهمه...اونم سنش کمه ۲۱ سالشه هنوز...من اما نمیتونم خودمو جز اون کنار کسی دیگ تصور کنم...نمیتونم...چقدر ما دخترا بدبختیم

الان خونواده عمم منو برا پسرشون خاستگاری کردن...میدونید خونوادم خیلی راضی و خوشحالن🙁🥺...پسره جوریه من به زور میتونم ازش عیب پیدا کنم...از اون بچه مثبتای درسخون بوده‌..مهندس شرکت نفت و تک پسره...خیلیم سربه زیره...الان تنها بهونم اینه ک این پسر زیادی خجالتی و ساکته و...اما بازم قانع نمیشن و میگن داری بهونی بنی اسرائیلی میاری....میگم ازدواج فامیلی قبول ندارم...بازم اسمشون ب راهه

یه چیزی بگید دخترا...چیکار کنم خونوادم بیخیال شن؟...بدون اینکه بهم شک کنن دلم جای دیگس...چون حس میکنم مامانم شک کرده...

من الان هدف دارم و کلا نمیخوام تا ۵ ساله دیگ به ازدواج فکرم بکنم...الانم ۲۱ سالمه...میخوام درسمو بخونم...و اگه  بعدا اون قسمت شد خب عالی نشدم حسرت رشته مورد علاقم ب دلم نمونه....اما امان از این خاستگاری بی موقع

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بین عقل و دل عقلو انتخاب کن بااینکه سخته (:

خودمم همین کارو کردم 

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!

شرایط پسرعمت خوبه ولی دلیل نمیشه فقط به خاطر شرایطش تا اخر عمر مدیون خودت باشی.

ازدواج بنظرم معامله نیست تا وقتی طرفتو دوست نداری لطفا ازدواج نکن 

تجربه بقیه بهم ثابت کرده که ازدواج صرفا منطقی خوشبختی واقعی نمیاره

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

عروس عمه گل سر همه .عروس خاله خون تو پیاله. شوخی کردم.الان دانشجویی؟ درس رو بهونه کن. دیگه وقتی دوستش نداری زور که نیست

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
درس بهونه کن

گفتم..دختر عموم مثال میزنن ک با وجود ازدواج دبیری قبول شد و خیلی موفقه و فلان🥺☹

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
بین عقل و دل عقلو انتخاب کن بااینکه سخته (: خودمم همین کارو کردم 

نمیتونم...هدفم و ا اون مهم تر قلبم نمیزاره..من هیچ حسی ندارم بهش

هر چقدرم بخوای شرط و شروط بزاری خانواده خودت قبول نمیکنن فک کنم

من شده فرار کنم نمیتونم تن به ازدواج زوری بدم...

شرایط پسرعمت خوبه ولی دلیل نمیشه فقط به خاطر شرایطش تا اخر عمر مدیون خودت باشی. ازدواج بنظرم معامله ...

من اصلا حسی بهش دارم هیچی...

نمیتونم ...

نمیتونم...هدفم و ا اون مهم تر قلبم نمیزاره..من هیچ حسی ندارم بهش

اگه با کسی ک دوسش داری اینده ای نداشته باشی و پشیمون بشی میتونی با خرفای خونوادت کنار بیای ؟طرفتم میدونه دوسش داری بخاطرش از ایندت میزنی؟

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
عروس عمه گل سر همه .عروس خاله خون تو پیاله. شوخی کردم.الان دانشجویی؟ درس رو بهونه کن. دیگه وقتی دوست ...

داستانش طولانیه...من تا وسطای یه رشته رفتم انصراف دادم برگشتم ک دوباره کنکور بدم..مدرکم همون دیپلمه الان...

ب نظرم اگه‌ خوبه قبول کن چه معلوم که اون ب شخص دیگه ای فکر نکنه منم الان ۲۳سالم هست دقیقا شرایط شما برای منم پیش اومد با این تفاوت که اونی که من عاشقش بودم چن سال. خواستگار پر و پا قرصم بود خیلی هم از نظر مالی عالی بود پسره چقد شبا گریه میکردم ولی خب نشستم با عقل تصمیم گرفتم و اوکی رو دادم الان که همسرمو با اون مقایسه میکنم زمین تا اسمون تفاوتشون هست الان میگم خدا را شکر که نشد 

دوستمم دقیقا همینجوری شد مثل شما پسرخالش اومد خواستگاریش خودش گفت نه خانوادش اوکی دادن الان همش خدا رو شکر میکنه که اونی ک میخواست نشد و با پسر خالش جور شد.

عزیزم سعی کن با عقل و منطق تصمیم بگیری زندگی زیر یک‌ سقف شوخی بردار نیست لباس نیست که بتونی عوضش کنی سعی کن کسی رو انتخاب کنی که فردا با افتخار بتونی اسمش رو همه جا بگی

✖ forget who forgets you ✖