2777
2789
عنوان

خونواده عمم منو برا پسرشون خاستگاری کردن...چیکار کنم بچه ها😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 474 بازدید | 29 پست
اگه با کسی ک دوسش داری اینده ای نداشته باشی و پشیمون بشی میتونی با خرفای خونوادت کنار بیای ؟طرفتم می ...

نمیدونه🥲🥲

م ب خاطر اون از آیندم نمیزنم...هیچ حسی به این پسر ندارم هیییچی...شاید بعدا پشیمون بشم اما مدیون قلبم نمیشم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
گفتم..دختر عموم مثال میزنن ک با وجود ازدواج دبیری قبول شد و خیلی موفقه و فلان🥺☹

بگو من مثل دخترعموم نیستم نمیتونم همزمان هم زندگی جمع و جور کنم هم بخونم چه رشته ای میخوای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا حسی بهش دارم هیچی... نمیتونم ...

پس لطفا با گفتن نه قاطع قضیه رو تموم کن به هر حال پسرعمت حق داره زندگیشو به پای کسی بذاره که حداقل دوسش داره😘

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

کارهای زیر رو امتحان کن:

- به دو تا از دوستات احتیاج داری که وقتی پسر عمه شازدت داره تو پارکی جایی میره یکی از دوستات یهو بپره از پشت دستشو بگیره و دوست دومت همون لحظه ازشون عکس بگیره و شما این عکس رو بهانه قرار بدی و پخش کنی تو فامیل که آره شازده با یکی دیگه هست. میزان نامردی ۱۰ از ۱۰

- شب خواستگاری تا شازده و خانواده از در میخوان بیان تو، درست زمانیکه پدرتون به استقبالشون میره، یکی از رفیقات با یه بچه بغلش بیاد یقه شازده رو بگیره و  داد و هوار راه بندازه که آهای فلانی چرا خرج منو بچه ات رو نمیدی. میزان نامردی ۱۱ از ۱۰

- شب خواستگاری تو چایی داماد بیچاره قرص اِکس یا دوانگردان بندازی و سنگین و آرام منتظر نتیجه باشی. البته مواظب باشید چایی اشتباهی به پدرش یا پدرتون نرسه! میزان حماقت ۱۰ از ۱۰

- راه حل آخر اینکه بشین با پدر و مادرت مثل سه تا آدم عاقل و بالغ صحبت کن که من علاقه ای به شازده ندارم. فقط باید عواقب این کار رو در نظر بگیری چون چند سال دیگه همینو میکوبن تو سرت... خب دلباختن هزینه داره 

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
نمیدونه🥲🥲 م ب خاطر اون از آیندم نمیزنم...هیچ حسی به این پسر ندارم هیییچی...شاید بعدا پشیمون بشم ا ...

بش اعتراف کن 

شجاع باش...

نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت‌... پیچیده‌ای ! همونقدر که نداشتنت سخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
ب نظرم اگه‌ خوبه قبول کن چه معلوم که اون ب شخص دیگه ای فکر نکنه منم الان ۲۳سالم هست دقیقا شرایط شما ...

عزززیزم نمیتونم...ب خدا نمیشه😭😭😭

من آدمی نیستم در بند مادیات باشم..اونیم ک میخوام البته دانشجو رشته تاپیه اما اونم حتی برا رشته نیست ک میخوام...ک اگه بود الان به یکی از اون بهتر اوکی میدادم....

چطور میتونم با کسی دیگ ازدواج کنم وقتی کل ذهن مو یکیه...این خیلی ظلمه😭...خارج ا توانه منه...من مثل شما و دختر خالتون قوی نیستم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
کارهای زیر رو امتحان کن: - به دو تا از دوستات احتیاج داری که وقتی پسر عمه شازدت داره تو پارکی جایی ...

وای حمید آقا

تو این بدبختیام کلی باعث خندیدنم شدید😂😂😂

کلی مرسی...

وای حمید آقا تو این بدبختیام کلی باعث خندیدنم شدید😂😂😂 کلی مرسی...

میگم تگه پسر عمه ات آدم لارج و با معرفتیه پنهونی بهش بگو که علاقه ای بهش نداری اما پسر عمه ات بره بگه که من دختر دایمو نمیخوام.... یعنی جور تو رو بکشه...

همچین آدمی کم گیر میاد.... پسر عمه ات اینطوری هست؟

آقا هستم... اما چرا اینجام؟ آقا میخوام رُمان و ترانه بنویسم. باید اینجا به مکالمه ها و چت ها دقت کنم. خیلی خیلی واسم مهمه. پیج ترانه من تو اینستا: hamid.davit
عزززیزم نمیتونم...ب خدا نمیشه😭😭😭 من آدمی نیستم در بند مادیات باشم..اونیم ک میخوام البته دانشجو ر ...

خب عزیزم پس ب پسر عمت حقیقت رو بگو اون پسر دنبال ی زندگی پر از عشق هست اگه نمیخایش یا میخای فردا لج کنی زندگی اونو خراب نکن اون گناه داره 

✖ forget who forgets you ✖
میگم تگه پسر عمه ات آدم لارج و با معرفتیه پنهونی بهش بگو که علاقه ای بهش نداری اما پسر عمه ات بره بگ ...

من هیچ شناختی روش ندارم...از همون ۱۸ سالگی دانشگاه شهر دیگه قبول شد و رفت بعدشم سرکار تو همون شهر و ...شاید سالی یه بار موقع عید دیدنی میدیدمش...در حد سلام علیک...اصلا شناختی روی شخصیتش ندارم...از بیرون آدم محترمی ب نظر میاد..اما حس میکنم جیک و پوکش دست عممه‌‌...چون همیشه میگه پسرم اینو گفت اونو گفت...

و از طرفی اگه گفتم کل فامیلو خبر کرد چی؟ اگه بد تر لج کرد گفت همینه ک هست چی؟ 

ازدواج خیلی چیز مسخره ایه بنظرم. کی می‌تونه یکی دیگه رو تحمل کنه آخه؟!😢😂

دقیقا...من اصلا ب اون بلوغ عقلی لازم نرسیدم...واقعا از زندگی مشترک میترسم

آشپزی

تمیز کاری

بچه داری

ووویییییی

من هیچ شناختی روش ندارم...از همون ۱۸ سالگی دانشگاه شهر دیگه قبول شد و رفت بعدشم سرکار تو همون شهر و ...

نه اگه نمیشناسیش که هیچ...

آخرش مجبوری با پسر عمه ات به پای هم پیر بشید یا اینکه با خانوادت صحبت کنی که نمیخوایش. خب نخواستن پسر عمه ات بالاخره عوارض خواهد داشت. خود دانی دیگه....

نه اگه نمیشناسیش که هیچ... آخرش مجبوری با پسر عمه ات به پای هم پیر بشید یا اینکه با خانوادت صحبت کن ...

نه خدا نکنهههه...

نمیدونم ولی یه خاکی تو سرم باید بریزممم...شده خودما بزنم به خل شدن