2777
2789

اگر پسره میدونست بخاطر یه سرم درد میکنه قراره بزنیش تو دیوار هرگز اون پیام کذاییت رو حتی سین هم نمیکرد

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر پسره میدونست بخاطر یه سرم درد میکنه قراره بزنیش تو دیوار هرگز اون پیام کذاییت رو حتی سین هم نمیک ...

من جا خوردم این جواب بهم داد اسکرین دادم 

سر دردم خوب شد شوک بهم وارد شد خخخخ

من جا خوردم این جواب بهم داد اسکرین دادم  سر دردم خوب شد شوک بهم وارد شد خخخخ

این مرد زندگیه با حرفش سرتو خوب کرد 

این یه بارو ببخشش

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

وای یه دوستی داشتم هر لحظه مریض بود 

یه روز سرش درد میکرد 

یه روز سرماخورده بود 

یه روز زمین میخورد 

خیلی کسل کننده هستن این ادما 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

شاید هی میگی اینجام درد میکنه اونجام درد میکنه ی جا خوندم نوشته بود باعث میشه بعد ی مدت بی تفاوت بشن بگن اینکه همش  ناله میکنه مریضم ،مثل اون کسایی که مدام میگن مادرشوهرم اینکارو کرد خواهرشوهر اونکارو  کرد جاریم فلان گفت  بعد ی مدت شوهرشون میگن حتما کرم از خودش هست